Jump to content
BulForum.com

Barclay's Premier League

Mockingbird

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Абе що ми се струва, че Венгер залага основно на Жиру, докато лично моето мнение е, че Подмолски е с доста по-високо КПД?

Лузърпул изядоха Челси... буквално :lol: Опитвам се да докарам драсканица по темата :D

1366561968043.gif

Едит: Така вече излиза ли ?

Великан,ще ги хапе много ясно.Гори в играта момчето и не го слуша главата.Поне Бранислав не е няква ревлива,черна мастия като кюмура евра и да тръгне да се жалва и да се оплаква.

Да бе, наистина би било нагло от негова страна, ако тръгне да се жалва от това, че някаква уругвайска мастия хапе наляво-надясно... Предполагам, че първо е отишъл да му бият инжекция против бяс...

DON_CHEFO, on 22 Apr 2013 - 02:59, said:
Честити титли на Барса, Юнайтед и Юве...най-накрая нормални и правилни отбори да вземат ПОЛАГАЩОТО им се.  

Полагащото им се ?!!? Хахахаахах...уефалона,мангалчестър и ювентиня ли са правилни и нормални ? Барса са сила,но със съдийската подкрепа се очерня всичко което постигнат,мангалите са ултра куци,но Дейвид ГИЛ е техен директор,Райли който е шеф на съдиите и бил винаги винаги техен фен и облечен с екипа им докато беше на зеления килим.Ювентина са на мафиотския отбор в най-мафиотското първенство,което отгоре на това е супер слабо в момента.Та какво викаш за полагащото им се ?

Ето още от този прекрасен футболист. Само от любопитство - на кой отбор съм фен, ако не е тайна? И не знам кой кого шие, ама Лузърпул са под евро чертата ;)

Нищо де, you will never wank alone :lol:

Ето още от този прекрасен футболист. Само от любопитство - на кой отбор съм фен, ако не е тайна? И не знам кой кого шие, ама Лузърпул са под евро чертата ;)

Нищо де, you will never wank alone :lol:

Така де,няма значение на кой си фен,а и ми е през трибуквието.Знам само със сигурност че пошъл,като ти чета коментарчетата. И да, YNWA.По-добре да сме под чертата,но да имаме играчи като Суарез,отколкото разни путьовьци като евра,ел-ниня и т.н.

Така де,няма значение на кой си фен,а и ми е през трибуквието.Знам само със сигурност че пошъл,като ти чета коментарчетата. И да, YNWA.По-добре да сме под чертата,но да имаме играчи като Суарез,отколкото разни путьовьци като евра,ел-ниня и т.н.

Аха, значи независимо на кой отбор съм фен - той е пошъл :lol: Също така, доколкото разбирам, се опитваш да ме убедиш, че предпочиташ любимия ти отбор да не играе в Европа, и това не е всичко - предпочиташ - в отбора ти да има неспортсменски играчи, които града, самия клубтреньор и легенди на отбора сериозно осъждат?

Ти утрепа Змея с логика :lol:

Аха, значи независимо на кой отбор съм фен - той е пошъл :lol: Също така, доколкото разбирам, се опитваш да ме убедиш, че предпочиташ любимия ти отбор да не играе в Европа, и това не е всичко - предпочиташ - в отбора ти да има неспортсменски играчи, които града, самия клубтреньор и легенди на отбора сериозно осъждат?

Ти утрепа Змея с логика :lol:

Включих цитат от поста, в случай, че и това си мнение промениш ;)

В нищо не те убеждвам момче.За всички дебели и разплути бритиш-хомосексуалисти, които ще "захапят" Суарез, мога да им кажа рефрена на Любо Пенев за супата. Нека си бутат бездарните играчи и да ги хвалят за щяло и нещяло. Че няма да стане играч на сезона, това е ясно. Че няма да бъде признат от чужди и свои (неблагодарници, според мен) и това е ясно. Но, ако го нямаше Суарез, в отбора щеше да има овце, които като ги ударят, дават другата буза, даже и друго дават... Ти ми двай линкчета колкото искаш,със сигурност те е яд че няма играч като Суарез в отбора който ти подкрепяш.

Ако го нямаше Суарез, отбора щеше да е дълбоко в средата, с уклонки към изпадане. Това не променя факта, че е неприятен, дребен боклук. Страхотен, като умения, но извън това - боклук. И въобще не ме вълнува футбола толкова силно, че да съжалявам, че даден футболист е, или не е в отбора, който подкрепям.

Иначе, страстта, с която го защитаваш... още малко и свирка с автограф ще му поискаш :lol: Съдийска, да не си помислите нещо :]

И орки канибали ме е яд, че няма в отбора, който подкрепям :lol: Въпреки, че се сетих за Рууни, ама нали се отказах от Юнайтед с държавен вестник поради съдийски отбор :D

Пропусна Байерн...

Слаби първенства - победителят е ясен цял месец преди края.

Друго си е нашто първенство...

нямам любимец там и за това...ако ще Костур Черно море да стане шампион там - все ми е тая :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...