Antares Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Gervinho, the new Torres: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Съмнителна дузпа, автогол и гол от засада - glory, glory Arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Абе що ми се струва, че Венгер залага основно на Жиру, докато лично моето мнение е, че Подмолски е с доста по-високо КПД? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Абе и двамата са си талпи ако питаш мен....Ама, да Подолски може би е по-добрата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Арабската част на Манчестър май я отказаха от титлата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Че чичо Манчо отдавна направи всичко, каквото можа по тоя въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Честити титли на Барса, Юнайтед и Юве...най-накрая нормални и правилни отбори да вземат ПОЛАГАЩОТО им се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Лузърпул изядоха Челси... буквално Опитвам се да докарам драсканица по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Лузърпул изядоха Челси... буквално Опитвам се да докарам драсканица по темата Едит: Така вече излиза ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Not found. Нищо де, карикатурата вече е готова Довечера ще сканирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Малко материал по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Великан,ще ги хапе много ясно.Гори в играта момчето и не го слуша главата.Поне Бранислав не е няква ревлива,черна мастия като кюмура евра и да тръгне да се жалва и да се оплаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Да бе, наистина би било нагло от негова страна, ако тръгне да се жалва от това, че някаква уругвайска мастия хапе наляво-надясно... Предполагам, че първо е отишъл да му бият инжекция против бяс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 DON_CHEFO, on 22 Apr 2013 - 02:59, said: Честити титли на Барса, Юнайтед и Юве...най-накрая нормални и правилни отбори да вземат ПОЛАГАЩОТО им се. Полагащото им се ?!!? Хахахаахах...уефалона,мангалчестър и ювентиня ли са правилни и нормални ? Барса са сила,но със съдийската подкрепа се очерня всичко което постигнат,мангалите са ултра куци,но Дейвид ГИЛ е техен директор,Райли който е шеф на съдиите и бил винаги винаги техен фен и облечен с екипа им докато беше на зеления килим.Ювентина са на мафиотския отбор в най-мафиотското първенство,което отгоре на това е супер слабо в момента.Та какво викаш за полагащото им се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ето още от този прекрасен футболист. Само от любопитство - на кой отбор съм фен, ако не е тайна? И не знам кой кого шие, ама Лузърпул са под евро чертата Нищо де, you will never wank alone Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ето още от този прекрасен футболист. Само от любопитство - на кой отбор съм фен, ако не е тайна? И не знам кой кого шие, ама Лузърпул са под евро чертата Нищо де, you will never wank alone Така де,няма значение на кой си фен,а и ми е през трибуквието.Знам само със сигурност че пошъл,като ти чета коментарчетата. И да, YNWA.По-добре да сме под чертата,но да имаме играчи като Суарез,отколкото разни путьовьци като евра,ел-ниня и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Така де,няма значение на кой си фен,а и ми е през трибуквието.Знам само със сигурност че пошъл,като ти чета коментарчетата. И да, YNWA.По-добре да сме под чертата,но да имаме играчи като Суарез,отколкото разни путьовьци като евра,ел-ниня и т.н. Аха, значи независимо на кой отбор съм фен - той е пошъл Също така, доколкото разбирам, се опитваш да ме убедиш, че предпочиташ любимия ти отбор да не играе в Европа, и това не е всичко - предпочиташ - в отбора ти да има неспортсменски играчи, които града, самия клуб, треньор и легенди на отбора сериозно осъждат?Ти утрепа Змея с логика ______________________Включих цитат от поста, в случай, че и това си мнение промениш Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Аха, значи независимо на кой отбор съм фен - той е пошъл Също така, доколкото разбирам, се опитваш да ме убедиш, че предпочиташ любимия ти отбор да не играе в Европа, и това не е всичко - предпочиташ - в отбора ти да има неспортсменски играчи, които града, самия клуб, треньор и легенди на отбора сериозно осъждат? Ти утрепа Змея с логика ______________________ Включих цитат от поста, в случай, че и това си мнение промениш В нищо не те убеждвам момче.За всички дебели и разплути бритиш-хомосексуалисти, които ще "захапят" Суарез, мога да им кажа рефрена на Любо Пенев за супата. Нека си бутат бездарните играчи и да ги хвалят за щяло и нещяло. Че няма да стане играч на сезона, това е ясно. Че няма да бъде признат от чужди и свои (неблагодарници, според мен) и това е ясно. Но, ако го нямаше Суарез, в отбора щеше да има овце, които като ги ударят, дават другата буза, даже и друго дават... Ти ми двай линкчета колкото искаш,със сигурност те е яд че няма играч като Суарез в отбора който ти подкрепяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ако го нямаше Суарез, отбора щеше да е дълбоко в средата, с уклонки към изпадане. Това не променя факта, че е неприятен, дребен боклук. Страхотен, като умения, но извън това - боклук. И въобще не ме вълнува футбола толкова силно, че да съжалявам, че даден футболист е, или не е в отбора, който подкрепям.Иначе, страстта, с която го защитаваш... още малко и свирка с автограф ще му поискаш Съдийска, да не си помислите нещо :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 ПЕШОООООО, ЯД ЛИ ТЕ Е, ПЕШОООООО! Яд ли те е, че няма джуджета-канибали в отбора, който подкрепяш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 И орки канибали ме е яд, че няма в отбора, който подкрепям Въпреки, че се сетих за Рууни, ама нали се отказах от Юнайтед с държавен вестник поради съдийски отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Пропусна Байерн... Слаби първенства - победителят е ясен цял месец преди края. Друго си е нашто първенство... нямам любимец там и за това...ако ще Костур Черно море да стане шампион там - все ми е тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Тоя Суарез да не е захапал някой. Защо го юркат така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.