Mockingbird Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Antares нещо е зает покрай местенето у голямото село, та взех, че се нагърбих със тая сложна задача, да "открия" новия сезон на Англия във Булфорум. Ето тук може да се видят и първите двубои на 13.08.2011 Висша лига. Тази година в елита влезе един отбор, на който много симпатизирам и ще наблюдавам с интерес срещите му.А това е QPR.Искрено се надявам да се задържат в елита и да покажат добра игра. Иначе, като миналата година открихме сезона с купа. Community Shield бе спечелен от отбора на Манчестър Юнайтед, след забележителен обрат и много добра игра на младоците, над градския съперник Манчестър Сити със 3:2. Една от интересните теми, отново със сигурност ще бъде Бербатов.Ще използвам част от думите на Пешо от миналата година и ще кажа, че според мен миналия сезон Митко запуши устите на критиците и то доста добре.Остава въпроса дали изкуфелия старец, ще продължи да прави маймунски номера и този сезон, и ще секне отново формата и възхода на нашето момче. Пожелавам ви приятни мигове със сезон 2011-2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Прогнозирам, че този сезон ще бъде ужасен за Арсенал. Дори и Насри и Фабрегас да останат в отбора, ще бъдат толкова деморализирани, че сигурно ще играят на 20%. Ван Перси и той се размрънка. Все пак ще се стремя да гледам всеки уикенд, дано има добри мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Да, с тези трансферни истерии и аз мисля, че на топчиите ще им е трудно.Но ако са истински професионалисти ще играят както трябва.Лошото е, че миналата година от шанс за три трофея, взеха едно голямо нищо.Венгер ще трябва да ги мотивира доста. Остава проблема с блокираните часове.Нашите тъпаци всеки ден решават нещо, на другия ден се отказват от него...Просто до последно ще ни държат в напрежение.....Дано не я приемат тая забрана.Ако си мислят, че с нея ще върнат хората по стадионите са ебахти заблудените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Аз си мисля, че отново в светлините на прожекторите ще са милионите на $hitty и постоянните им осирания. Челси... продължавам да смятам, че ще са в топ4, но не и реални претенденти. Ливърпул за мен имат реален шанс да вземат титлата, ако надрастнат себе си, което според мен е възможно с крал Кени. Взеха качествени футболисти и започват да показват игра на победители. Арсенал... докато начело им е Венгер - винаги ще са футболните идиоти на Англия. Способни да бият всеки и да ги бие всеки. Абе въобще - английския Левски. Отбор без манталитет и гръбнак. Тотнъм... вероятно ще продължат да играят силно и да не печелят нищо значимо. Юнайтед... тази година ще са преследвани от сериозен проблем - де Хеа няма да може да запълни бездната в отбора, оставена от Ван дер Саар, който наистина последния сезон ги пренесе на гърба си. И ако отбора не се адаптира бързо, към тази празнина - ще се получи същото като 99-та година - тогава Шмайхел цял сезон вади чудеса от шапката си и вади отбора от калта. И с махането му - отбора загуби доста точки и се представяше посредствено. Подозирам, че ако се завържат "вратарски" загуби, като например нелепите му намесвания при двата гола на $shitty за Community Shield - това би се отразило катастрофално на младия испанец и може да се пречупи под огромното напрежение, под което ще попадне. И какъвто и потенциал да има - няма да може да го реализира. Това, за мен, ще е основния проблем за отбора. Като цяло - очаква се интересен сезон. П.П. Меродио, пише се двубоИ. Не с и-кратко Иначе за Бербо - той е крехък психически. С толкова сериозна конкуренция и толкова атаки от медии и странно отношение от съра - може и това да сложи край на кариерата му... Или поне сериозен срив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Арсенал... Абе въобще - английския Левски. Господе, що ми не спря нетЯ та да не го видя туй. Да се сравнява футболен отбор с дружина за надпиване.. лелей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Честита 20-та титла на Юнайтед. Другото са подробности...как, защо, съдията е хомо и т.н Не би трябвaло отбор черешка като Сити или Челси да ги спре. По-скоро Арсенал или Ливера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko1 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Какъв е смисъла за всеки нов сезон да се прави нова тема? Магданозчо, пише се "първите двубоИ"! Някак не върви в началния пост на темата да има такава тинейджърска грешка. Ооопс, Антерес ме изпревари с "двубоите" Не е моя работа, но се пише "смисълЪТ". Ако ще се поправяте. Мисля, че поол имат добра основа и е време да покажат нещо по-смислено от ерата Гафа насам. Арсенал no comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Господе, що ми не спря нетЯ та да не го видя туй. Да се сравнява футболен отбор с дружина за надпиване.. лелей.Е, то е същото, като да сравняваме българския с английския футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Еее епа изядохте ме.Бях полузаспал. И аз мисля, че Ливърпул ще бъдат фактор тази година.Кени страшно много промени отбора, за краткото време което имаше.Според мен им предстой завръщане в топ 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 ПредстоИ бе, неграмотник! Бахти, толкова ли е трудно да различите кога се пише 'и' и кога 'й'... :angry1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 А дали не го написах нарочно, а?Само дето забравих да го болдна, че да стане ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Лъжеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Хвана ме, признавам си. Първия отложен мач за сезона вече е факт.Поради безредиците от последните дни, двубоя между Тотнъм и Евертън е отложен.Щрак. Останалите двубоЙ започват от 17:00 и 19:30 българско време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Интересно ми е Арсенал какво ще правят без Насри и Фабрегас? Залагам на 5-8 място в най-добрия случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Интересно ми е Арсенал какво ще правят без Насри и Фабрегас? Залагам на 5-8 място в най-добрия случай Same old Arsenal - but worse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Още за Арсенал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Ммммдааа... няма го Ван дер Саар... Чудя се дали скоро няма да се дава повече шанс на Линдегард :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 \ Хубаво се смееш , но за 6 мес. Ливърпул са пръснали 110мл някъде. Мързи ме търся статистика под ръководството на Кени колко мача са спечелили , но определено наваксаха доста за няколко месеца. Арсенал се осраха като си продадоха звездите . Ако искаш да си отбор борещ се за титлата трябва да държиш класните си играчи . Да видим Тотнъм този сезон какво ще направят. Определено Реднап е треньора за този отбор . Искам да отбележа , че атмосферата на стадиона е неописуема . Дано да ми се отвори парашута да отида на Евертън - Тотнъм . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Arsenal - Liverpool Дано да няма срамна загуба Go, go, Gunners! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Arsenal - Liverpool Дано да няма срамна загуба Go, go, Gunners! Е, чак срамна не беше, но бих казал заслужена. Нямаше класа в този състав на Арсенал, поради една и друга причина. Но все още е много рано да се правят сериозни коментари. Важният мач за 'артилеристите' ще е в Удине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Тотнъм в момента определено мачкат и надиграват Юнайтед... Като гости... Реднап... просто нямам думи за тоя човек. Да видим де, старата лисица какво ще измисли ---- Малеее... тоя Ашли Йънг к'во ги прави... Изруд! ---- Новата коса на Руни си свърши работата Като цяло - малко неустойчив Юнайтед и все пак - похвално представяне, предвид състава. Играч на мача - Уелбек. Тежки дни се задават за Бербо при такава конкуренция. Де Хея отново се пропука и не знам какво ще прави при по-силови отбори като Стоук и Болтън, когато борбата в наказателното поле става доста сериозна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Насри е подписал с Ман Сити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Насри е подписал с Ман Сити Шефовете на Арсенал просто трябва да се вземат в ръце и да спрат да продават звездите си. Никак не ми се иска да повярвам, че Венгер сам е решил да продаде двамата си най-добри играчи. Не трябва да се говори само за Насри и Фабрегас, разбира се, подобна политика се води от доста години в този отбор. До сега наистина можеше да е изграден един приличен състав, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Можеш ли да ги виниш, че искат да се махнат? Сигурно е доста фрустриращо толкова пъти да бъдеш близо до отличие, но все да пропадаш в края на битката. Дано не съм прав, но оттук нататък не виждам как Арсенал може да се задържи в топ 4-5-6 на първенството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.