Jump to content
BulForum.com

Продавам нов 3G Samsung A887 без IMEI

Recommended Posts

Здравейте,

продавам чисто нов апарат Samsung A887. Параметрите са му такива:

Доставен от Китай (100% оригинален), разкодиран, би трябвало да работи с всички мрежи.

Точно този апарат обаче дойде без IMEI - при набиране на *#06# изписва "IMEI not active". Може би при разкодирането нещо са забравили да му направят. а гърба на апарата, под батерията, естествено си има написан IMEI, но явно не е активен.

Тестван, работи безпроблемно в мрежата на Globul.

За съжаление с М-Тел има проблем - свързва се с интернет, сваля данни и карти, получава СМС, но не набира и не може да получава обаждания. При опит за набиране, включва веднага forwarding, и слен няколко секунди казва "dial failed". При опит да бъде набран, в отсрещния телефон се чува "изключен или извън обхват".

На Виваком не е тестван, нямам с какво.

Тъй като на мен ми трябва точно за М-Тел, не ми върши работа.

Говорих с китаеца (т.е. писах си) и се разбрахме да му го върна. Но пък се сетих, че това, което за мен е недостатък, може за някой да е предимство.

И така - предлагам телефон, който не може да бъде проследен в мрежата, когато с него не се говори (проследяването става по IMEI, а този няма).

Цената е 140 лв., твърда. Обявата е валидна до четвъртък 21.00, ако дотогава не се продаде, в петък сутринта го пращам обратно в Китай.

за контакти - тук в темата, на ЛС или на тел. 0888-577-424, Миро.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...