Hommega Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Hora Predvaritelno Mersi!!! Tyrsq si Ohlajdane (kakuvto i da e tip) za Procesor AMD PalominoXP (dememk Athlon) Po vuzmojnost ventilator (da e s metalni perki i golqm radiator) Nov, Po4ti nov Ili prosto zapazen. Da razviva minimum 3800 RPM i da e na cena ne pove4e ot 20$ probvam i pla6tam v CASH na mqsto ot pld sum tursete me Hommega@abv.bg ili direktno vuv Foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 ventilator (da e s metalni perki ti za kakyv ventilator se seshtash s metalni perki?(model ili pone marka) shtoto ne sym vijdal takyv i bi mi bilo interesno kakvo predstavlqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 iz az sa6to ne sam vizdal s metalni perki xmmmm daite pic. da go kiorna 4e i na men mi e interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 ventilator (da e s metalni perki ti za kakyv ventilator se seshtash s metalni perki?(model ili pone marka) shtoto ne sym vijdal takyv i bi mi bilo interesno kakvo predstavlqva <{POST_SNAPBACK}> Аз се сещам за ония по магазините !! дето изкарваха въздуха навън по социaлизма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 mi to kato se zamislq takav ventilator o6te nqma izmislen.Ina4e xubav ventilator e Titanoviq ventilator Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanbg Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Виж хвърли един поглед на това: http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=9819 Все още го продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.