black_ice Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Решихме да сложим външни ролетни щори. Препоръчайте ми фирма, ако сте се сблъсквали с това. Интересува ме качество, цена, срок за изпълнение и крайният резултат дали ви е удовлетворил. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Лятото вършат чудесна работа. Преди време сменяхме дограмата и демонтираха щорите и после чак след месец мисля дойдоха да ги монтират, но през това време което бяхме без щори беше направо ад в стаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Външни ролетни щори,това си е просто удобство.Има достатъчно фирми,според мен поразпитай повече и събери информация от самите фирми.Препоръчвам Теолинопласт.Но пак казвам - разпитай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Аз съм доволен от щорите, които ми направиха Солис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Аз съм доволен от щорите, които ми направиха Солис. Нямам нищо против Солис ,но там през месец сменяха монтажници,това също е много важно текучеството на персонал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Това са глупости и няма нищо общо с услугата и качеството на стоката. Винаги ще предпочета голямата фирма, която носи отговорност и дава реална гаранция пред гаражните простаци, които идват, монтират и изчезват, понякога завличат и хора с капаро. Естествено всеки има право на избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Това са глупости и няма нищо общо с услугата и качеството на стоката. Винаги ще предпочета голямата фирма, която носи отговорност и дава реална гаранция пред гаражните простаци, които идват, монтират и изчезват, понякога завличат и хора с капаро. Естествено всеки има право на избор. Абсолютно съм съгласен с теб за гаражните фирми,много клиенти ми ревът точно след такъв монтаж,днеска са тук утре не. Задължително трябва човек да се обърне към голяма фирма. И честата смяна на персонал,ще ме извиняваш, ама има много общо с качеството на услугата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 И сега основният въпрос: какви са проблемите при PVC и Al щорите, както и топлоизолационните им качества през зимата. Kak стои въпроса с конденза. Ако има хора с преки впечатления нека споделят. Разликата в цената е почти двойна, дали си струва да се предпочетат Al? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.