cmdj7 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Здравейте ! Предлагам Ви една машина на FSC - модела FSC AMILO CY26 ( 14.1" LCD ,AMD платформа - http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Mobile%20Athlon%20XP-M%201400+%20-%20AXMD1400FQQ3C.html и ATi видео ) ! Компютъра е НЕРАБОТЕЩ към момента на обявата с единствена фабрична липса от твърд диск и преходник за него към дъното ,както и декоративният му капак . Машината бе закупена в два броя от мене преди година и единият продаден - от предлаганата е взета единствено едната плочка RAM ,намираща се под клавиатурата ,както и самата клавиатура поради стопено от цигара клавишче . Предлаганата бройка е с гарантитано тествани от мене CPU ,RAM ( 256MB ,PC2700 ) и батерия ( около час при браузване в нета ) . Отваряна е преди мене с липси на монтажни болтчета по корпусните пластмаси !!! Зарежда батерията нормално !!! При включване светват светодиодите ,но не и LCD-то ( не е тестван на външен монитор ,а и нямам време за това ) !!! Матрицата за модела е 30-пинова ( видях го ,когато го разглобих защото ми трябва 14.1" панел XGA за едно HP със спукан такъв , но 20-пинов с дясно изнесен куплунг ). Продадената машина от модела се оказа страшно бърза и издръжлива на потребление на ток за възръстта си - над 1.30 часа ! Проблема на машината е в дъното ,но не се ангажирам с това ...поне там бих се насочил !!! Поради това ,че имам над 30-ина машини из архива и не се занимавам активно вече с ремонт на подобен род техника ще Ви я предложа в два варианта - с и без зарядно за модела ! Нека цената за машина без адаптер е 50.00 лева ! Нека цената за машина и адаптер е 70.00 лева ( 19V /3.3A ). Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратена с ЕКОНТ ...съответно с опции за преглед /тест ( доколкото е ползотворен ). Реални снимки на двете вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/fsc-amilo-a-cy26.608056.24316381 Цената е минимална и от сърце за тези които имат желание за занимаване ......... За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg ВЪЗМОЖНА е ЗАМЯНА за 14.1" XGA панел с 20-пинов куплунг изнесен по-вдясно ,а не централно разположен от хора в гр.Плевен или около гр.Плевен Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Нека цената на машината в индивидуална стойност остане 50.00 лева ,но адаптера ще намаля на 15.00 лева за правилата - обща цена 65.00 лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 Адаптера е продаден с друга машина ,а за правилата цената на предлаганата е окончателна от 45.00 лева съгласно правилата - под тази цена се прибира на склад за "по-скъпи" моменти ! Утре очаквайте предложенията ми за 2 почти неизползвани DELL LATITUDE E6400 ( INTEL Dual core P8600 ( 2.4 GHz ) ,4 GB RAM ,500 GB HDD ........ ) ........... За този ,който закупи предлаганата машина ще предложа и APPLE PowerBook G4 A1095 за 10.00 лева за части ( няма HDD и RAM ) ,който извадих за да предложа клавиатурата на продавач /купувач на такъв ,който се продаде наскоро тук ,но темата бе приключила вече ...... РЕАЛНИ СНИМКИ на APPLE PowerBook G4 вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/apple-powerbook-g4-a1095.611031.24469101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 FSC AMILO и APPLE от поста ми за 50.00 лева до края на седмицата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 Окончателна цена за нетествана машина ( батерията е над 1 час гарантирано ,RAM и CPU изрядни ) и APPLE PowerBook G4 - 45.00 лева ,след което пак се прибират за части в архива ........................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Машината е работеща ,но с дефектен LCD панел ( неработещи блокове ) , а липсата на подсветка бе от недоглеждане и недобро свързване на инверторните кабели ! Няма HDD и преходника му IDE /дъно ! Не е наличен и капака на HDD отделението ! Двете неща са упоменати и в първият пост ! Снимки на дефекта на LCD-то при включена машина вижте тук ( последните от фотосесията ) - http://cmdj7.snimka.bg/business/fsc-amilo-a-cy26.608056.24316381 ! Цената нека остане 45.00 лева ! ПРОДАДЕН ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- APPLE PowerBook G4 е продаден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.