vankata_r Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Здравейте, Продавам TOSHIBA P200 на части. Според сервиза е изгоряло дъното като може да е засегната и матрицата, за това давам 3 дни money back за всички останали части (без дъно и матрица)! Процесор : Pentium Dual-Core processor T2330 (1. 60GHz, 1MB L2cache) - Цена 25лв Батерия - състояние неизвестно - Цена 25лв Снимка Дъно изгоряло - Цена 10лв Снимка Охладителите за процесора и видео картата - Цена 10лв + вентилаторчето Снимка Памет : 1024+1024MB (DDR2-667MHz) - Цена 15лв/бр Снимка Снимка Дисплей : 17" WXGA+ TruBrite (1440 x 900) - Цена 45лв (обявявам я за дефектирала но може и да не е, към нея вървят капаците, инвертора, антените за WI-FI и камерата) Снимка Оптично устройство : DVD Super Multi drive DL - Цена 35лв Модем 56K - Цена 5лв + кабелчето Снимка Wireless LAN (802. 11b/g) - Цена 20лв Снимка Снимка Bluetooth - Цена 15лв Снимка Рамката за HDD - Цена 10лв Снимка Платка USB 2.0 - Цена 10лв Снимка Платка VGA - Цена 10лв Снимка Клавиатура - Цена 15лв Снимка Горен капак с тъч пада и говорителите - Цена 10лв Снимка Капака с копчетата за пускане и т.н. - Цена 10лв Снимка Всички останали капаци - 5лв/бр Снимка Снимка Снимка Снимка Още рам за лаптопи - Тук Лаптоп на части - Тук Цените подлежат на разумен коментар за сериозни купувачи. Моля не спамете темата обявил съм начина за връзка с мен! Всичко се намира в Пловдив, работя с ЕКОНТ за страната, за сметка на купувача. Контакти ЛС и E-MAIL. Предварително се извинявам, че позициите са повече от 10, ако трябва ще разделя темата на 2 но ми се стори нелогично... Модератор: Няма нужда да пускаш втора тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad777 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Здравей! Искам да Ви попитам имате ли още налична клавиатурата ? Ако я имате я искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.