the_one_ Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 здр.компа ми е с дъно КТ-600а с.А гледах характеристика за него ( http://en.wikipedia.org/wiki/Socket_A ) но не разбрах дали може да подкара някакви двуядрени процесори или процесори за сокети 939 или 754 .в момента съм с Athlon XP 2800+ но ми се иска да го сменя с някой по-бърз Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Никакви. Ти си с сокет А (462 пина по спомени). Няма как да закачиш процесор от друг физически сокет. Най-голямото мисля беше нещо като Атлон ХР 3200+ или 3400+ ако намериш на старо. Но разликата хич няма да я усетиш според мен. Твърде дърти процесори и надали ще е лесно да намериш, още тогава над 3000+ рядко се ползваха. Извод - не мисли за подобен ъпгрейд, а за ново дъно, вече почти само AM3 се продава. На старо за съвсем прилични пари можеш да си вземеш нещо много по-мощно от сегашното ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ако търсиш процесор за това дъно, обади се. Имам един Sempron 2200+ с охлаждане. Ооопс, извинявам се. Сега видях, че ти си имаш процесор, даже по-добър от този който ти предлагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.