Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia N8 - тъмносивият вариант

Recommended Posts

продавам въпросният камерафон,поради финансови причини.Взех си го преди около 2 седмици от мой познат,има си гаранция до края на 2012.тела е пълен пакет - има си всичко (без книжките),HDMI преходник,USB-ON the Go преходника,usb кабел за връзка мъм компютъра,стерео handsfree с контролери за звука и песните,велурено калъфче,протектор на екрана (нов),зарядно (не съм го снимал ,забравих).Телчето е като ново сняколко козметични забележки:По горното капаче до исхода за слушалките ,и до копчето за включване т.е. по ъглите е леко чукнат;от зад по долният край на капака за камерата е леко пообелен(нормално при ползване без калъф).това е нищо фатално,всичко друго по корпуса и дисплея е ОК.работи си без никакви забележки,хакнат е да могат да се инсталват приложения без сертификат.Имам инсталирани доста игри и платени приложения.В момента е със symbian anna с инсталиран пакет от хакове подобряващи производителността,графиката,камерата,видеоповикването(20 fps при videocall,нормалното е до 10 fps).Клипчетата от VBOX-а се плейват без грижа,има си скайп..с една дума всичко за един смарт.Съжалявам за лошото качество на снимките , но нямам цифров(една от причините да си го взема).ЦЕНА:390 лева,може и по Еконт за ваша сметка (около 15 лева е доставката с включена застраховка)...иначе съм от Бургас.За подробности на скайпа: venoms26

Ето още сними:

http://venomcorp.snimka.bg/other/nokia-n8.609806.24402546

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...