Jump to content
BulForum.com

Разпродажба от шкафа

Recommended Posts

1. Велоаргометър Sporter - магнитен, с дисплей показваш скорост, време, изминали километри, общо километри, измерване на пулс, 8 степени на тежест, регулиране на седалката, до 100 килограма тегло на каращия. Използван е само в домашни условия, нормални следи от употреба.

Цена: 200 лв.

2. Детски стол - до 45 килограма, отчупено е от дръжката, така го купих но не ходих да го върна, от доста време събира прах, има опция за височина, цвят - черно-сив, марка Явор.

Цена: 20 лв.

3. GSM Nokia 5300 eXpressMusic - първи собственик съм, има следи от употреба, може да се видят на снимките, повече от година не го използвам, от време на време при разговор са ми казвали, че им бръжди/шуми на отсрещните, липсва му гуменото копче за камерата, но самото копче го има, батерията 2 дни при нормални разговори, давам го със зарядно, дата кабел, без слушалки и мемори карта. Не е ходил на ремонт и не му е сменян лентовия кабел - в 90% от ползването му съм го ползвала с хендсфри.

Цена: 40 лв.

4. Принтер, факс, скенер модел HP PSC750 - имам 2 броя, нямат адаптери, пробвах им скенерите или не работят или аз не можах да ги накарам да сканират, имат си мастилени касети, но няма мастило или е малко, не ги разбирам - цена за 2-та - 30 лв, единично 20, ако някой има интерес може да ги види на място (в Кичука)

5. Жичен рутер + адаптер - продава се поради ъпгрейд с безжичен, преди време го купих от колега от форума, работи без проблем, модела е китайски, не мога да дам точни данни.

Цена: 10 лв.

6. Антикварен компютър - процесор селерон 366, рам памет 2 плочки, едната е 128 МБ на 133, другата нямам идея каква е, хард диск 20гига, захранване, флопи, 2 сидита, на снимката се вижда, с лан карта - до скоро имаше WinXP, но харда е форматиран в момента. Видео S3 Trio 4MB.

Цена за цялата конфигурация: 25 лв.

7. Mp3 Grundig 512MB със силиконово калъвче и слушалки Creative. Вътрешна батерия, зарежда се от miniUSB към USB от компютър.

8. Очила за гледане на 3D филми, с червено и синьо, скоро ги купих от колега от форума - чисто нови в найлончета, ползвани са 2 пъти и стоят в шкафа - 2бр. за 6 лв.

9. Седалка за велосипед, взех си нова и тази ми е излишна

Снимки на всичко може да видите тук: клик

За връзка тук, РМ или 0883 331804, гр. Пловдив

• 5 weeks later...

нови цени:

1. Велоаргометъра: 180 лв.

7. МР3 плеъра - 8 лв.

9. Седалка - 8 лв.

ако всичко по мп3-ката и слушалките е ок и бачкат ги запазвам за утре ! ще ти звънна колега :))

Здравей, всичко му е наред, може да се видим, но преди теб ми е писал колегата pamporov, чакам отговор от него и ако се откаже е твой

До root666 - седалката е без колче

До IcoDD - Отиди си вземи от Карфур, имаш и гаранция. Но ако си заинтересован - ела виж моя какво представлява и после отиди виж този от снимката реално

Как да го видя твоя, като не си сложил снимка, да преценя дали си струва разкарването.

Ами прочети първия пост, има си снимки по няколко на всички неща

СНИМКИ тук с име VELO*

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Нови цени:

3. GSM Nokia 5300 eXpressMusic - 30 лв.

4. Принтер, факс, скенер модел HP PSC750 - за 2та 20 лв.

6. Антикварен компютър - 20 лв.

4. Принтер, факс, скенер модел HP PSC750 - за 2та 20 лв. - ПРОДАДЕНО

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...