Jump to content
BulForum.com

Купувам компютър

Recommended Posts

Търся PC без монитор, клавиатура и мишка.

РАМ >= 2ГБ, ХДД >100ГБ.

Да върви безпроблемно Photoshop CS5.

До 200 лева. Пишете тук моля.

София или Пловдив.

Сега съм на път извън Пловдив. В събота ще дам повече подробности. ПЦ-то се продава защото от месец съм само на лаптоп и я е пускано 2-3 пъти я не.

CPU - AMD Athlon 64 X2 3800+

RAM - 2x1 GB. Едната плочка е подменяна тази година и някъде имам 24 или 36 м. гаранция за нея.

MB - ECS - Elite, DDR2, 6xSATA, PCI-E. Екстра - с помощта на колега от форума сменихме SLIC таблицата. Това означава, че 7-а тръгва с произволен /валиден/ кей от оригинален или RTM образ - никакви проверки при ъпдейт не я хващат, никакви кракове или пачове, които след това ти съсипват системата. Вече повече от година работи без никакъв проблем.

VC - Nvidia 7600 PCI-E - пасивна, никакъв шум

HDD - 250 GB Hitachi + 500 GB Hitachi - Втория е купуван по-скоро, мисля по-малко от 2 години. Никакви лоши сектори! Бонус - над 1/2 TB Zamunda :)

DVD - записващо

Case - черна, голяма ...... към 50 см висока

Power - мисля че беше Fortron 350W, big fan

Друго:

- TV тунер - Pinnacle 310i - хибриден - цифров и аналогов. Аз съм ползвал аналоговия - на кабелна - перфектен ТВ

- WI-FI na PCI - b/g

- cardreader - всички ползвани стандарти

Машинката работи перфектно - идеален /евтин/ медия-център. Плейва всички видове HD видео. Естествено не е подходяща за последните игри, но до колкото разбирам ти не търсиш такова зверче.

Мислех да му търся 250 лв. - цял или на части, но ако ти се дават 220 лв. е твой.

0878/19-63-15

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...