SLAIZER Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje kakvo predstavlqva taq igra.I kakvo ob6to ima s Warcraft , za6toto kakto pi6e v blizzard nqma svedeniq za takava igra ili expansion.Eto i link kam neq v warez.ru. Warhazard Return Of Darkness Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 мод ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Da mod , no kakvo predstavlqva.Za6toto imam malko po baven net i se interesuvam , za6toto moje da stane taka , 4e 6te go svalqm dosta vreme i 6te se okaje , 4e ne si e zaslujavalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 hoho ...eto ne6to po moqta specialnost ...na4i warhazarda e nemski mod, praven dosta profesionalno, ima i film4eta(s enjina na igrata de, ne se nadqvaite na cinematics) i dorazviva svobodno istoriqta na warcrafta. Novovyvedeniq po4ti nqma, no si zaslujava da vidite TEH HORDE v predposledniq cinematic....abe ..ne si zaslujava...ne me slu6aite...ai da cykame ladder Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Dobre na4i , ako go svalq i zapi6a 6a moga li da si igraq the frozen throne i reign of chaos bez da ima promeni ili kato iskam da go triq 6a trqbva da iztriq celiq WAR3 i da go zapi6a na novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.