sonangol Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Купувам дънна платка на s.7 с възможно най-много кеш от второ ниво. Търся също така процесор AMD K6-III или K6-2+, K6-III+. Знам, че дъното и процесора са много стари, но за мен те имат сантиментална стойност. Очаквам Вашите предложения и цени тук или на e-mail:sonangol@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Здравей,е па такъв стар процесор неочаквах някой да търси, но на мен ми се подвърта един, който не е от тези които търсиш, все пак ако те интересува ще ти го дам. Процесора е АМД-К6-2/400AFR. Ето и Тех. данни. Стана ми интересно и затова пиша, не съм го пробвал, нямам дъно. Не ми трябва , но го пазя. Ще се разберем нещо.Ако кажеш и какво ще го правиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 ZDR IMAM k2-6 na 450 mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonangol Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Искам да поясня,че търся процесор К6-III, а не K6-2. Има голяма разлика, тъй като К6-III има кеш от второ ниво и е много по-бърз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 AMD-K6-III-450AFX Нямам на какво да го тествам. Цена 5 лв + куриер (още около 5). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonangol Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 Благоадря на всички за предложенията и най-вече на Borg за процесора. Все още търся дъно за socket super 7 с възможно най-много кеш от шторо ниво-1 MB или 2 MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.