Jump to content
BulForum.com

Търся човек за разхождане на малко куче

Recommended Posts

Имам куче : кръстоска между пинчер и чихуахуа. Търся човек да го разхожда срещу заплащане. Може и ученик/студент.

Готов съм да плащам по 1.50-2 лв/разходка (в зависимост от уговорката).

0887 700 566 Жоро

• 3 weeks later...

Ако пътя ми до вас е около 45 минути с транспорта, заедно с разходката и прибирането всичко ще ми отнеме към 3 часа. Ако дадеш 2лв, значи ще съм спечелил 60 стотинки на час. Това никъде го нема из европейския съюз. А ако съм платил 2лв за билети за транспорта, излиза че съм работил безплатно :D

Ако пътя ми до вас е около 45 минути с транспорта, заедно с разходката и прибирането всичко ще ми отнеме към 3 часа. Ако дадеш 2лв, значи ще съм спечелил 60 стотинки на час. Това никъде го нема из европейския съюз. А ако съм платил 2лв за билети за транспорта, излиза че съм работил безплатно :D

Виж, на английски отговора на въпроса ти е "Location, Location, Location". И аз не мога да работя в централата на Епъл примерно : пътните всеки ден от и до Калифорния ще ме убият, дори и да ми плащат колкото Стив Джобс :)

Сега сериозно : аз затова писах в кой квартал живея. Ако си наблизо, добре : работата е за 15 мин. Ако не си, си правиш сметката :)

П.П. : намерих си човек засега. темата е за ключ. Благодаря на всички които се отзоваха !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...