georgekodinov Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Имам куче : кръстоска между пинчер и чихуахуа. Търся човек да го разхожда срещу заплащане. Може и ученик/студент. Готов съм да плащам по 1.50-2 лв/разходка (в зависимост от уговорката). 0887 700 566 Жоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusex Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Ако пътя ми до вас е около 45 минути с транспорта, заедно с разходката и прибирането всичко ще ми отнеме към 3 часа. Ако дадеш 2лв, значи ще съм спечелил 60 стотинки на час. Това никъде го нема из европейския съюз. А ако съм платил 2лв за билети за транспорта, излиза че съм работил безплатно Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Ако пътя ми до вас е около 45 минути с транспорта, заедно с разходката и прибирането всичко ще ми отнеме към 3 часа. Ако дадеш 2лв, значи ще съм спечелил 60 стотинки на час. Това никъде го нема из европейския съюз. А ако съм платил 2лв за билети за транспорта, излиза че съм работил безплатно Виж, на английски отговора на въпроса ти е "Location, Location, Location". И аз не мога да работя в централата на Епъл примерно : пътните всеки ден от и до Калифорния ще ме убият, дори и да ми плащат колкото Стив Джобс Сега сериозно : аз затова писах в кой квартал живея. Ако си наблизо, добре : работата е за 15 мин. Ако не си, си правиш сметката П.П. : намерих си човек засега. темата е за ключ. Благодаря на всички които се отзоваха ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.