Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM

Recommended Posts

Купувам GSM с големи бутони и едри цифри, лесен за работа за възрастни хора

да е в добро състояние с читава батерия

определяща е цената

от Пловдив съм

нещо такова би било добре, но може и друг стига да е прекалено прост и лесен за употреба :

Old-s-Senior-s-Mobile-Phone-SB-B99-.jpg

мога да ти предложа Нокия 2300 на 40 часа разговори, доста запазен , батерията трябва да се тества( днес ми го дадоха)

цена 20лв. със зарядно

цена 15лв. без зарядно

снимка:

Имам един Nokia 3330 (може и да е 3310, не съм много сигурен за модела), много запазен външен вид, обаче батерията му е за смяна.

Мога да го дам на цена от 10 лева.

Благодаря за предложенията, но и 2-та телефона са с много ситни цифри на дисплвя и малки бутони, на които се виждат повече буквите от колкото цифрите. Телефона ще се ползва от пенсионери на 80+ и трябва да е удобен за тях.

Мобилен телефон GSM CEFON EZ-6380B

Предназначен за хора, които имат затруднения при използването на мобилни телефони:

- малки деца, възрастни хора, хора с проблеми със зрението, слуха. Размер 103 х 49 х 15 мм

Тегло (с батерията) 79 гр. Ергономичен и удобен дизайн с анти-плъзгащо се покритие

Контрастен оранжев дисплей с големи символи. Големи бутони с контрастни цифри и символи.

Специални усилени мелодии на звънене за по-добра чуваемост. Мощен високоговорител за по-добра чуваемост

Фенерче с лесен за активиране бутон. FM радио с лесен за активиране бутон. Заключване на клавиатурата с лесен за активиране бутон.

Бутон за помощ (SOS) със специална функция: автоматично набиране на предварително въведен номер и включване на високоговорител

Телефонен указател с 200 записа. Аудио плеър (поддържа MP3 файлове). Аларма, калкулатор, списък задачи

SMS съобщения. Слот за MicroSD карта (поддържа до 2GB).Език меню: български, английски, руски, полски, испански и др.

Батерия: литиево-йонна 1 000 mAh. В режим на готовност: до 200 часа. Време за разговор: до 3 часа.

В комплекта са включени: батерия, зарядно, handsfree слушалки, упътване

Нямам го при мен, но мога да ти го осигуря за утре срещу 85лв. Естествено нов.

GeorgeCh мерси за предложението но търся нещо употребявано и евтоно, този нов е 78лв. но това е почече от 1/2 от пенсията на баба ми :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...