Midex Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Вместо да обяснявам надълго, слагам един скрийншот от мануала на дъното: Реално дори не ми трябва и планката, а само кабела, който от едната страна да влиза в конектора на дъното, а от другия край да е с някакъв по-стандартно USB (нормално type A, мини или нещо от тоя род, за да може да се включи USB устройство директно или с преходник). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Midex,имам най-различни планки с кабелите(с 4 USB,с 2 и IEEE1394 и т.н).Ще ти подаря,но ще имам път през другата седмицата(понеделник/вторник). Ако не ти е спешно ще ти донеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Благодаря, не е спешно...не взимай засега, защото мен в началото на другата седмица ме няма в Пловдив. Fena също ми писа, че има такъв кабел с планка, така че най-вероятно ще взема от него, а ако не е такъв, какъвто ми трябва - тогава ще ти пиша при някое от следващите ти идвания да вземеш едно с тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.