Graphite` Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Интересувам се от закупуването на няколко камери за видеонаблюдение, котролер за видеонаблюдение и запис на ПЦ (платка - 4 канална (16)), захранване. Камерите ми трябват за открит монтаж със IR за нощно наблюдение. оферти на ПМ или на graphittee@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz2ksl Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Здравейте.Продавам кепчърна платка Hawell HW-808M4.Информация за платката има достатъчно в GOOGLE.Цена на платката 50 лв.За контакт на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Имам такова пц на DELL, служи вярно, но го замених с DVR, платката е на geovision 16 канална 400 кадъра. Общо 2та диска бяха 120 GB, което при 8 камери на motion detecition пазеше запис от порядъка на 14 дена. Експлоатацията на платката е общо около 8 месеца, а пц то бе закупено от Изот сервиз. Обща цена за 2те. - 150лв. Само платката 60лв. Пц то е без монитор. Имаш ремоте софтуер за отдалечено гледане и ако имаш смартфон с ремоте десктоп може да гледаш какво се случва Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 за камери - виж в подписа ми. ако вземеш всичко - давам бонус 4-канална платка за видеонаблюдения, само трябва да я изнамеря, платката е новa и е пускана само за проба, но се мина на 16 камерна и тази с 4 остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.