Jump to content
BulForum.com

Купувам камери за видеонаблюдение

Recommended Posts

Интересувам се от закупуването на няколко камери за видеонаблюдение, котролер за видеонаблюдение и запис на ПЦ (платка - 4 канална (16)), захранване. Камерите ми трябват за открит монтаж със IR за нощно наблюдение.

оферти на ПМ или на graphittee@gmail.com

Здравейте.Продавам кепчърна платка Hawell HW-808M4.Информация за платката има достатъчно в GOOGLE.Цена на платката 50 лв.За контакт на ЛС.

Имам такова пц на DELL, служи вярно, но го замених с DVR, платката е на geovision 16 канална 400 кадъра. Общо 2та диска бяха 120 GB, което при 8 камери на motion detecition пазеше запис от порядъка на 14 дена. Експлоатацията на платката е общо около 8 месеца, а пц то бе закупено от Изот сервиз. Обща цена за 2те. - 150лв. Само платката 60лв. Пц то е без монитор.

Имаш ремоте софтуер за отдалечено гледане и ако имаш смартфон с ремоте десктоп може да гледаш какво се случва :)

Поздрави

за камери - виж в подписа ми.

ако вземеш всичко - давам бонус 4-канална платка за видеонаблюдения, само трябва да я изнамеря,

платката е новa и е пускана само за проба, но се мина на 16 камерна и тази с 4 остана.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...