onpro Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Купувам фотоапарат Panasonic FZ38 или FZ28, без дефекти и проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nad Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 КАКВО ТИ Е МНЕНИЕТО ЗА FZ-20 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Имам FZ28, черен, с комплект от два филтъра на Hoya - UV и поляризиращ. Апарата е с още една батерия, по-голяма като капацитет от оригиналната. Неразличим от нов, на не повече от 3к кадъра. Предложи цена или се свържи с мен за повече подробности на 0885 617919 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onpro Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 КАКВО ТИ Е МНЕНИЕТО ЗА FZ-20 . Не, не става. Много години назад. Имам FZ28, черен, с комплект от два филтъра на Hoya - UV и поляризиращ. Апарата е с още една батерия, по-голяма като капацитет от оригиналната. Неразличим от нов, на не повече от 3к кадъра. Предложи цена или се свържи с мен за повече подробности на 0885 617919 Здравей! Имам ангажимент към друга оферта. Коректно е да изчакам 2 дни, ако се закучи, ще се обадя. От къде си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Не, не става. Много години назад. Здравей! Имам ангажимент към друга оферта. Коректно е да изчакам 2 дни, ако се закучи, ще се обадя. От къде си? От Пловдив. Това, че предлагам не означава че те задължавам с нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.