TaNo. Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Колеги акумулатора ми издаде багажа , не ми се дават пари за нов.. ако някой продава някакъв втора ръка или знае каде мога да намера да пише. акумулатора да е горе доло в добро състояние и да е на добра цена, колата е с 1.5 мотор 115 коня така, че ми трябва някакъв малък Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssong Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Колеги акумулатора ми издаде багажа , не ми се дават пари за нов.. ако някой продава някакъв втора ръка или знае каде мога да намера да пише. акумулатора да е горе доло в добро състояние и да е на добра цена, колата е с 1.5 мотор 115 коня така, че ми трябва някакъв малък Ако си около Кършака ти препоръчвам магазинчето на Братаница 10. Ползвал съм техните услуги и винаги са ме спасявали - било зареждане, било с акумулатор за временно ползване, има варианти. Карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 Ако си около Кършака ти препоръчвам магазинчето на Братаница 10. Ползвал съм техните услуги и винаги са ме спасявали - било зареждане, било с акумулатор за временно ползване, има варианти. Карта тука втора ръка ли продават акумулатори или нови.. и дано да има нещо танко щото нямам много пари сега пък до края на месеца немога да изкарам на бутане се Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 отидах неска да провера колега ама нямат моя размер.. общо взето ми трябва най-малкия акко някой има нещо втора употреба за продан пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 намерен, темата е за ключ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.