JoroBoy Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Trqbwa peja s nqkoq druga stotna si me izprevaril Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Az kato si smenq videokartata i go preinstalirram kamoli za takava mashtabna promqna !!! Vij ako ti e nared i nqmash vreme v momenta - pak shte vyrvi - ama nqma da usetish 100% moshta na novite komponenti a moje i da ima "some problems" (ne che se seshtam kakvi ama).... Offtopic: Preinstalaciqta mu e maikata - az pravih pone 10 minalata sedmica - zashtoto kato si izgasq PC to i kato go zapalq i WIN-a veche ne pali ... Haide sys zdrave !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Az kato si smenq videokartata i go preinstalirram kamoli za takava mashtabna promqna !!! Vij ako ti e nared i nqmash vreme v momenta - pak shte vyrvi - ama nqma da usetish 100% moshta na novite komponenti a moje i da ima "some problems" (ne che se seshtam kakvi ama).... Offtopic: Preinstalaciqta mu e maikata - az pravih pone 10 minalata sedmica - zashtoto kato si izgasq PC to i kato go zapalq i WIN-a veche ne pali ... Haide sys zdrave !!!! <{POST_SNAPBACK}> Misulta mi e zaduljitelna li e???Ili moje da trugne i taka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 V safe mode bi trqbvalo da trygne (F8 v na4aloto na startiraneto), no ne sym go probval. Probvai vse pak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 ако слагаш ново MB реинстал-а е задължителен виж .. рам видео може и без преинстал да си вървят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 da zadaljitelno,mn komponenti smenq6 dori i da ne bqxa tolkoz se preinstalira Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Misulta mi e zaduljitelna li e???Ili moje da trugne i taka??? <{POST_SNAPBACK}> С риск да повторя някой бих казал, че е препоръчително да се инсталира начисто уинбоза. Все пак когато сменяш дъно се променят доста нещица "за процесора не се отнася реинстала".По принцип може да караш и без преинсталация но тогава се натрупват драйвери които в един момент могат да си създадат проблем и да се ядосваш, че не си преинсталирал. Пак казвам може и без но е препоръчително даго направиш "спестява нерви". УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 При смяна на процесор, памет или видеокарта ни най малко не е необходимо преинсталация, но при смяна на дъно е желателно въпреки, че ако старото дъно е било с чипсет на VIA и новото също е VIA няма никаква нужда от преинсталация windowsa сам ще си поика драйвери за звук или нещо друго ако му потрябва.А ако чипсета е на друг производител windowsa просто няма да тръгне ще ти даде грешка и щеш не щеш ще трябва да преинсталираш(това важи за windows xp, но ако е 98 ще трагне и ще започне да търси драйвери за контролери,....... и т.н. В крайна сметка ако имаш инсталиран много софтоер(както е в моя случай) и може да минеш без преинсталация на ОС-то недей да преинсталираш, но ако нямаш моного инсталиран софтоер и няма да ти онеме много време да го качиш пак по добре си направи нова инсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Ако нямаш много софт, преинсталирай на момента :-) Преди около месец си смених дъното и то не с кой знае колко различно /за просветените смених ASUS CUSL-2 s ASUS TUSL-2, разликата е минимална дори на външен вид/ и едвам си оправих ХР-то. Ако си с ХР пробвай Repair, много пъти ми е помагало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Preinstall zadaljitelno Osobeno ako e XP samo za 3.11 niama nujda ot preinstal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Значи задължително преинсталирваш. Без тва при смяна на дъно ХР изобщо не пали. Дава син екран. При процесор или РАМ няма толкова голяма нужда. Но при дъно задължително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Не трябва - ако е същата марка дъното и не се прехвърляш от АМД на Интел или обратно - няма проблеми. Смених си дъното (малко по-нов чипсет, същата марка, АМД) и върви като пушка ХР-то без преинсталация - никакви проблеми. Ако сменяш с друга марка на дъното - не знам, не съм го правил. Ако сменяш други компоненти (СРU, Видео, РАМ) пък изобщо не трябва да се притесняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Още някой няма ли да му каже, че трябва да си преинсталира джама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.