Jump to content
BulForum.com

Щанга - лост, тежести, стойки, лежанка

Recommended Posts

Синът ми си продава "фитнес оборудването" и тъй като в момента липсва в града, ми е оставил цените, на които продава отделните неща:

1. Тежест 10 кг. - 20 лева. (налични 6 броя)

504562f8debbe94a.jpg

2. Прав лост - трябва да е към 150 см., ф30, на резбата отстрани има контриращи гайки и така "на око" биха могли да се поберат 4+4 тежести като горните - 40 лева.

b96665e4b920456c.jpg

3. Стойки за поставяне на щанга - доста масивни и стабилни с височина около 90 см. - 20 лева.

88cf722f55d2b033.jpg

4. Лежанка - дълга 110 см., с височина 40 см., има разни възможности за промяна на наклона на двете части (май с някакъв контриращ винт) - за всеки случай я обърнах странично към пода и я снимах от достатъчно близо за преценка - 40 лева.

139191acbd249413.jpg 8ea1613a2a1af54d.jpg 757b8e4623f685a1.JPG

Ако се вземат всичките неща заедно - 200 лева.

Нещата се намират в Пловдив.

Тъй като има известно развитие на темата, а на ЛС различни хора ме питат за някои от нещата, ще го напиша направо в темата.

Първоначално mhanew изяви желание да вземе всичко накуп (което мен ме урежда повече, отколкото разпродажба на части), след това ми се извини, че са му се променили плановете и няма да има възможност, така че ако до утре не се появи някой друг желаещ за всичкото наведнъж, тогава ги разпределям на тези, които си ги запазиха на ЛС:

- лежанката - запазена за stol

- 4 Х 10 кг. - запазени за Bat Gosho

- лоста - RubbeR HeaD ме питаше за него, но от тогава не е влизал във форума, за да потвърди със сигурност.

П.П. Освен това...до неделя съм в Пловдив, след това заминавам за известно време.

Edit: RubbeR HeaD ми писа, че ще вземе всичко довечера, така че засега му го запазвам.

Здравей, интересуват ме нещата, които продаваш, но мога да взема всичко без лоста, защото си имам същия. Ако си съгласен да ми дадеш останалите неща звънни да се разберем. Мога да взема всичко всеки ден до 12 часа на обяд. Тел. ми номер е 0886860487

Здравей, интересуват ме нещата, които продаваш, ...

Вероятно си пропуснал изречението от горния пост:

Edit: RubbeR HeaD ми писа, че ще вземе всичко довечера, така че засега му го запазвам.

А и снощи RubbeR HeaD дойде и взе всичко наведнъж.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...