Stef4oTheKid Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Здравейте , Почуствайте аромата на истинската кубинска пура-Cohiba.Изпийте едно питие с любимата на Фидел Кастро пура. Продават се кубински пури марка - Cohiba Esplendidos. ".....Историята на пурата Cohiba започва през 1966 година, когато служител от охраната на Фидел Кастро му предлага една хубава пура. Пурата била тънка и дълга от галерията Lanceros и особено допаднала на кубинския президент. Между 1969, когато е първата регистрация на марката и 1982 година.", Cohiba се предлага единствено от висшия държавен протокол в галериите Lanceros, Corona Especial и Panetelas. Найстина много добри и класни пури. .Ако сте ценители може би марките са ви познати и знаете техния автентичен вкус,но дори и да не сте пурите си заслужават. Също така имам и Romeo y Julieta ,също кубински.Вкусът на Romeo y Julieta е многопластов. Отначало се забелязва добър баланс между няколкото флорални мотива и нюансите на дърво, а под тях се долавят аромати на кожа, кафе и пипер. Макар Churchill да “full-bodied” той е изклчително мек и лесен за пушене, поне докато не ви удари силният никотинов шут. Пурите и от двете марки са купени от Куба преди 3 седмици. Намират се в Пловдив в момента.Качвам засега снимка на Cohiba Esplendidos ,при интерес ще кача и на Romeo y Julieta. Изпращам с куриер в цялата страна. Цена на Cohiba Esplendidos -40лв.. Цена на Romeo y Julieta -40лв Cohiba Esplendidos При покупка на повече от 1 отстъпки.Имам налични по 5 броя от двата вида. За контакти : GSM: 0895795946 -Стефан или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Сигурно се бъзикаш. При положение, че цената на Коиба е 50лв с доказан произход, ти да продаваш нещо, което дори не е ясно какво е и как е съхранявано, на цена близка до тази в магазините е несериозно. И кой е модела на Ромео и Жулиета? Най-скъпата пура в от серията на Ромео и Жулиета в България е Churchill в метален тубос, чиято цена е 32лв. Едит: Сега видях и снимката. За пура в такова състояние, не знам, кой ще ти даде повече от 10лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef4oTheKid Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Сигурно се бъзикаш. При положение, че цената на Коиба е 50лв с доказан произход, ти да продаваш нещо, което дори не е ясно какво е и как е съхранявано, на цена близка до тази в магазините е несериозно. И кой е модела на Ромео и Жулиета? Най-скъпата пура в от серията на Ромео и Жулиета в България е Churchill в метален тубос, чиято цена е 32лв. Едит: Сега видях и снимката. За пура в такова състояние, не знам, кой ще ти даде повече от 10лв... Не не се бъзикам Runner.Просто не знаех как вървят пурите и точните им цени,но мерси все пак за антирекламата и съветите.А за съхранението е ясно как се съхраняват,не говори без да знаеш.А състоянието на пурата е перфектно (в дървена кутия се съхраняват), но снимката е лошо качество просто,но благодаря че и това си споменяал.А за това кой колко ще ми даде не бери грижа ,остави хората да преценят и да питат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Виж края на пурата как се е изронил. Това е, защото от една страна не е съхранявана при подходяща влажност, но хайде, след 4-5 седмици при 70% влажност ще се оправи, но от друга явно не е пренасяна както трябва, защото ако е била в кутия, няма как да се появи механична повреда. И все пак, как ще докажеш, че тая пура не е от копията на Коиба, които вървят по 5-6$? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef4oTheKid Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 Виж края на пурата как се е изронил. Това е, защото от една страна не е съхранявана при подходяща влажност, но хайде, след 4-5 седмици при 70% влажност ще се оправи, но от друга явно не е пренасяна както трябва, защото ако е била в кутия, няма как да се появи механична повреда. И все пак, как ще докажеш, че тая пура не е от копията на Коиба, които вървят по 5-6$? Тази пура е мостра дадена от братовчедка ми (извадена от кутията по тази причина),затова е с отчупен ръб,но аз не сам във форума да лъжа или споря като теб.Тя ходи на екскурзия и ги внесе от там Cohiba Esplendidos i Romeo y Julieta Churchil.Няма на никой нищо да доказвам просто давам дума,че са внесени от там и всеки който има познания ще разбере ,че не са копия а са внесени от Куба, за цените си прав ,ще направя корекция. Нови лятни леки цени цени на пурите- Цена на Cohiba Esplendidos - 30лв.. Цена на Romeo y Julieta Churchil -20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef4oTheKid Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Пурите вече не се продават,моля администратора да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.