del3 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 tyrsq 8 megabaitova(ili pove4e) videokarta za PCI slot. ako moje da ima i svestni draiveri za windows 98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 tyrsq 8 megabaitova(ili pove4e) videokarta za PCI slot.ako moje da ima i svestni draiveri za windows 98. <{POST_SNAPBACK}> Az imam edna 8mb video card S3. Ako iska6 se 6te se razberem za cenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
del3 Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Az imam edna 8mb video card S3. Ako iska6 se 6te se razberem za cenata. <{POST_SNAPBACK}> dobre. kaji nqkakav na4in za svryzka i dogovarqne ili direktno se syglasqvai na 20 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 napravih snimki, dai email da ti gi pratq. P.S. V srqda zaminavam za sofia za izpit kato se vurna v 4etvurtuk 6te gi pratq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
del3 Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 napravih snimki, dai email da ti gi pratq.P.S. V srqda zaminavam za sofia za izpit kato se vurna v 4etvurtuk 6te gi pratq. <{POST_SNAPBACK}> eto i email delete_bg@yahoo.ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 pratih ti snimkite. Kaji mi da li 6te e vzeme6 ili da e puskam v prodajba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
del3 Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Sorry CooLMaX no taq karta ne e za PCI slot. molq ako na nqkoi mu se namira nqkva s pove4e ot 8 mb da mi q prodade.plese. LifeFeel: Затварям тази тема, защото си пуснал нова за същото... и вече така 2 пъти - следващия път ще има warn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.