MVI Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Здравейте! Искам да се ориентирам как вървят заплатите в туристическите агенции, както и в останалите туристически обекти в България. Знам, че по принцип са фирмена тайна, както и, че има голямо разнообразие от туристически обекти, категоризации и длъжности, но ако някой от вас може и има желание да сподели такава информация, моля да пише! Надявам се, че в този форум ще бъдете много полезни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Много често това, което се декларира като заплата е едно, а това, което се взима на ръка - съвсем друго, така че всичко е много относително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Като знам какви олигофрени се взимат за персонал по хотелите, не вярвам много от тях да взимат високи заплати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Жена ми работи в туристическа фирма/една от големите/. Много правилно казаха, че всичко е относително. По принцип долната граница е около 500лв чисти. Горната удря понякога до 2000, но това означава да си носиш работата със себе си, непрекъснато включени няколко телефона, хабене на нерви и почти никакво свободно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.