dubo Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 ПРОДАДЕНИ до Пловдив са. 140 лв./бр , има 4 броя за контакти - на ЛС **************************************************************************************************************************** Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Поради запитвания за системата на кошерите, качвам снимки на кошерите, които се продават. Моля ако някой разпознава системата да ми пише на ЛС коя е . Всички кошери са с пчели в тях, както се вижда и на снимките. Меда, за който съм пуснал обява е от тези кошери. Ако се вземат всички наведнъж - по 10 лв. от цената на всеки се намаля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Системата е Дадан-блат. Добре е да провериш колко струват като нови.Аз лично имам интерес към два но цената не ме урежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Системата е Дадан-блат. Добре е да провериш колко струват като нови.Аз лично имам интерес към два но цената не ме урежда. за кошер без пчели цената е съвсем различна. имам няколко - обади се ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Изпродадоха ли се пчелите? И ако не, какво е останало? В това време на годината каква ли им е цената, може и само на пчелите без кошерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.