Dreamer Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Codename.Panzers.Phase.One.GERMAN.Alcohol.Clone-MAX Предполагам, че все някой ще се заинтересува http://www.warez.ru:8081/gamez2/_tmp_/Code...ohol.Clone-MAX/ + SF3 crack P.S.: NFOrce Discussion: http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=710 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Ако е вярно .. w00000000000000000000000t !!! Тц .. пише че не могат да се поправят единици - резнат feature = bad crack. Дано не е вярно, че не могат да се поправят, но засега 2 човека са го казали, а нито 1 не го е отрекъл P.S. Готино име - Starfuckers Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 А стига бе ама вижте ко е казал пича Well... got a clone from someone who bought it... and well... it DOES work... but it's more a bug in StarForce than a real clone ^^ hm... maybe I'll try that bug on Toca2... u cant mount it. you need to burn it on a cdr or cdrw Наистина интересно, дано не е бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Точно горното обсъждахме в темата за SF3 - при Lite-ON и Plextor писачки в някои (или повечето/всички) случаи защитата се минава успешно. Доколкото разбирам от темата в нфорс играта е multilanguage, но защо тогава е тагната като German? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Щото е german retail. Може да има значение за пачове и експанжъни завбъдеще. P.S. Dreamer check PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Ето и CD KEY за Codename.Panzers.Phase.One XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Имам малко затруднение. Дръпнах инфото да видя за какво става въпрос и има ли смисъл да се мъча, обаче се оказа, че то е на немски , а честно казано аз немския го чаткам колкото зулу. И какво сега ? И още нещо, на форума на nforce пишеше нещо за записване на дискове, това означава ли че аз като нямам записвачка да си търся игри без Starforce 3 защита ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Имам малко затруднение. Дръпнах инфото да видя за какво става въпрос и има ли смисъл да се мъча, обаче се оказа, че то е на немски , а честно казано аз немския го чаткам колкото зулу. И какво сега ?И още нещо, на форума на nforce пишеше нещо за записване на дискове, това означава ли че аз като нямам записвачка да си търся игри без Starforce 3 защита ? <{POST_SNAPBACK}> Ами повечето игри със StarForce 3 защита изискват записване на диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Vzemi si Lite-On.Az si vzeh i hem e mnoo hubava , hem e eftina , hem prenebregva za6titite .Mnoo qkoooo 3v1.Za okolo 35$ moga da ti namerq lite-on 24x12x40 pak moje i po barza neznam to4no.Pi6e edin PM ako se interesuva6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 Днес по-рано излезна кракната английска версия от RELOADED. Желаещите могат да я свалят от обичайното напоследък място: http://bt.savagenews.com/details.php?id=51 пиша reply специално за интересуващите се, които не са видяли линка сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 аз сега я телгля на 31% съм да видим .. какво ще предложи игричката Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Уха SF3 разбита за 9 дена Яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 незнам ама играта ма разцепва само имам 1 проблем .. играя си играя .. си и по 1време замръзва всичко с изключение на мишката и просто в таск мениджъра ми казва not responding ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 незнам ама играта ма разцепва само имам 1 проблем .. играя си играя .. си и по 1време замръзва всичко с изключение на мишката и просто в таск мениджъра ми казва not responding ? <{POST_SNAPBACK}> Win98 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 опрайхме са .. просто сложих новия патч 1.09 иначе не .. на 98 съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 опрайхме са .. просто сложих новия патч 1.09 иначе не .. на 98 съм <{POST_SNAPBACK}> без кабели ли играеш или няма проблеми като сложиш 1.09 пача ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 r35 izkarva mi 4e e nadovyr6en 3.4 mi e rar teglih go pak i sy6toto & rld-panc.rar mi kazva 4e e prazen edit za 3cd stava vypros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.