mitzev.com Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 На горната снимка е табакера с такъв плосък ширит. Трябва ми само ширита или подобен шнур. Старите са над 10 години и изгниват или се разкъсват и се скъсаха ... трябва ми около 20-30 метра или повече. Ширита е около 1 см широк, щорите ми са без табакери, с държачи. Приемам и монтаж на разумна цена, който го е правил разбира се :-) Камен 0893 444 087 Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
hristokovachev Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Камене здравей,ширит можеш да си купиш от ПРОФИЛИНК на Асеновградско шосе.Продават единични бройки,ролката е доста дълга ще ти стигне за всички щори.Най-добре си ги смени сам защото ако дойде някой да ти ги прави ще ти вземе поне по 15,20 лв на щора и както казваш че са доста стари вероятността да се счупи някой ламел е доста голяма,казвам го от личен опит,просто с годините слънцето разказва играта на всичко.Ако нещо друго те интересува пиши.Надявам се да съм ти помогнал поне малко.Ицо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.