liusi1978 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 http://www.jacques-lemans.bg/view_watch.php?vid=1063 Това е часовника,ползвал съм го около 5-6 месеца и ми омръзна,затова го продавам.Цената като чисто нов се вижда на сайта,до колкото съм запознат може да се намери с 20-30 лв по-евтино,но без никаква гаранция! Моята цена е: 110 лв! 0898 82 82 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Нова и последна цена: 100 лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Swiss Made ли е? И ако да с какъв механизъм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Swiss e...В какъв смисъл с какъв механизъм?Ако това имаш предвид - електронен Link to comment Share on other sites More sharing options...
iveto Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 [Аз съм заинтересуван от часовникът. Но само да те попитам дали има следи по него. И ако си от Пловдив дали може да го видя.И ако ми хареса да го взема. Моят телефонен номер е 0897 481 681. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Механизма на чаковника шфейцарски кварц ли е? Пише ли на циферблата пише ли Swiss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted July 18, 2011 Author Share Posted July 18, 2011 Механизма на чаковника шфейцарски кварц ли е? Пише ли на циферблата пише ли Swiss? Така...механизма на часовника е швейцарски кварц!!! Не знам до колко си запознат,но...на никой от моделите на Lemans на циферблата няма надпис Swiss!!! Часовника съм го купувал от официален дистрибуторски офис и е с международна гаранция !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Така...механизма на часовника е швейцарски кварц!!! Не знам до колко си запознат,но...на никой от моделите на Lemans на циферблата няма надпис Swiss!!! Часовника съм го купувал от официален дистрибуторски офис и е с международна гаранция !!! Да ти обесня сега аз, защото явно не са ти казали цялата истина: 1. Часовника не е шфейцарски и не е със швейцарски кварцов механизъм. Ако беше такъв по закон са длъжни да пише на циферблата SWISS MADE. 2. Часовника е от Азиатското производтво на марката. 3. Часовника е оригинален. 4. Не проявявам интерес към не шфейцарски часовници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.