Jump to content
BulForum.com

Devil May Cry 2

GOGO

Recommended Posts

Убида към геймъското общество, че това го няма за PC! Яд ме е, ама няма как. Това някога ще излезе ли за PC? Или пък нали имаше някакъв наченат емулатор за PS2? Ако някой има някакви идеи, иска да ми даде морална подкрепа, или пък просто да ме наругае, обадете се.

Убида към геймъското общество, че това го няма за PC! Яд ме е, ама няма как. Това някога ще излезе ли за PC? Или пък нали имаше някакъв наченат емулатор за PS2? Ако някой има някакви идеи, иска да ми даде морална подкрепа, или пък просто да ме наругае, обадете се.

Hehe Igrata naistina si q biva ma za sagalenie q nqma za PC i dobar emulator za PS2 vse o6te nqma taka4e edinstvenoto ne6to koeto moje da napravi6 e da zabravi6 za taq igra :D

• 2 years later...
Има ли вече емулатор за ПС 2 ?

Според теб ако имаше, дали нямаше да се вдигне шум до небето ? Е, няма емулатор за PS2

Според теб ако имаше, дали нямаше да се вдигне шум до небето ? Е, няма емулатор за PS2

По-спокойно де :).Не съм много навътре в нещата.Пък и темата е от 2003.

ako znaete kakvi igri ima za ps2 prosto ludnica az sega racakvam edna s jet lee unikalna no za sagalenie dobri emulatori niama.kofti rabota za tova posabrah kinti i si kupih ps2 i sam dosta dovolen.niakoi ako znae niakoe iako rpg ili strategia da mi pi6e 4e mi se gitka na pc to!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...