Godfather Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 ... i izpolzva 32 ili 64 bitovo kriptirane taka che e absurd da vidish username parola ili url... Takova kriptirane nikoi veche ne izpolzva. Moje da se dekriptira na star Pentium za 5 min . Triabva ti neshto mnogo po-seriozno. Ne znam kakva e programkata, no vsichki up-to-date sredstva za razrabotka po princip poddarjat md5 i sha1 heshove, koeto e standarta v momenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted April 4, 2003 Share Posted April 4, 2003 1 Da razbira se 4e e lesno da se razbere parolata, ama vse pak tozi kojto razglejda stranicata trqbva da se seti kak da go napravi, a toj moje da sloji i script kojto da zabranqva butona"view source" 2 ZGAN razgledaj www.bravenet.com tam predlagat razli4ni free uslugi m/u koito e i password protection na stranicata ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 7, 2003 Share Posted April 7, 2003 I skript deto zabraniava view sorce da sloji6, vse taia - sorce e v cache na IE ili kakavto e tam browser-a - t.e. na hard disk-a - vinagi moje6 da go razgleda6 dori s Notepad... BTW sa6toto vaji dori i ako skripta e vav van6en .js fail - toia fail sa6to se svalia ot browser-a na HDD v cache. Tova mu e hubavoto na JavaScript - niama skrito-pokrito... Ima re6enie koeto e sravnitelno prosto i sravnitelno sigurno ( a moje i po-sigurno da se napravi... ) i to e sas CGI script - primerno na perl ... Re6enieto ne vklu4va ni6to ot strana na servera kato iziskvania (osven da ima perl...) taka 4e teoreti4eski bi triabvalo da raboti na vsiakakvi OS s instaliran perl. I ne samo na serverite na www.bravenet.com .... Imam i gotov code za tova, no vijdam 4e tekat razmestvania - 6te go uploadn-a tia dni kato se namestiat ne6tata... ako vse o6te niakoi se interesuva de... Ako e tolkova spe6no, moje da go pusna i na email-a na tozi koito iska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted April 7, 2003 Share Posted April 7, 2003 ave ti ako mi razbiesh 64 bitov encription car shte te napravq ) ako go napravish puk sus star pentium shte ti dam kvoto pojelaesh ) ti lud li si ve??? V momenta e-pay polzvat 128bit encription na Thawte, dopredi godina i polovina polzvaha 64 bit, kvo shte mi kajesh che sus star pentium shte vlezesh v epay shte si zapishehs nomeracata na vsichkite debitni karti li????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 7, 2003 Share Posted April 7, 2003 Stava6e vapros za javascript code koito Ranger predloji malko po-nagore... Ako ima6 predvid moia post de... niamam spomen da sam kazval, 4e moga da razbia 128bit encription, no zdrave da e - kakto kazal edin na drug - moabet da stava... samo deto ne razbrah kakvo predizvika tozi tvoi post... Nali pravi6 razlika mejdu Java i JavaScript?! cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 7, 2003 Share Posted April 7, 2003 da ve, to tova super lesno da se vidi prez nego....imah edna programka bazirana na java s koqto lesno se raboti i tochno tozi nomer s parolite go pravi, dori mojesh da si slagash vutre v zavisimost ot koi user otvarq opredelen link i izpolzva 32 ili 64 bitovo kriptirane taka che e absurd da vidish username parola ili url, samo che trqbva do go izrovq... znachi tova go bqh slojil v lovepotion.hit.bg > vij v admin entrance dali mojesh da vidish imeto na programkata nqkude shtoto az sega nqmam java virtual machine puk to e java script ami otidoh na lovepotion.hit.bg.... dosta info za razmisal ima v source na strani4kata: <p><applet code="joylock.class" width="209" height="152" align="top"> <param name="generator" value="Created with the Applet Password Wizard 3.0 www.coffeecup.com"> <param name="GENERAL" value="3|11|000000|FFFFFF|pmxuwnkazfstdqhljorvgyeibczrflsdzlxrf46253.olb|_self|Login Complete.|Enter Username and Password|incorrect.htm|_self|"> <param name="0" value="9|8|20|5|pedjwcigosrbtuhmyanfkxlzqvfoifoijrsorpbwbisfismknfmgis46253.omp_jbwt"> <param name="1" value="5|8|20|5|tekhgynquxlmwirfosbpdjzacvmbkkxkqzbenokyqgaoiyanqg46253.dal_rbkp"> <param name="2" value="6|8|20|5|fthximejlnbrkcavdusgzyqopw_oiiv_ixpgtelinxjblrnbexj46253.cbf_sgia"> </applet></p> Tova li ti triabva6e? - Applet Password Wizard 3.0 www.coffeecup.com... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 7, 2003 Author Share Posted April 7, 2003 ne e tva az reshih problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 7, 2003 Share Posted April 7, 2003 chochosan wrote: izpolzva 32 ili 64 bitovo kriptirane taka che e absurd da vidish username parola ili url Ami ne e 4ak takav absurd .... otne mi 10 minuti da vliaza na saita ti... sorry ... 6te ti PM-na podrobnostite (userite i parolite)... pomisli za ne6to po-sigurno. 64 bit encryption e ne6to mnogo hubavo, samo 4e kogato e realizirana pravilno... Kakto vijda6 Coffeecup ne sa se postarali dostata4no, 6tom za 10min. 4ovek polu4ava palen dostap.... vinata ne e tvoia- te sa zboziazali software-a si ... tova e ot men - drugoto na PM-a... p.s. - Mi probvah i PM-a i email-a na boarda, no ne sam siguren 4e rabotiat ne6to... Taka 4e ako ne si polu4il ni6to ot men - sorry... ako iska6 postni niakakav mail drug na koito da se svarja s teb...Obarni vnimanie na title-bar-a na browsera si kato zaredi6 lovepotion.hit.bg - nali ne mi se sardi6 mnogo?! ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.