djdoubled Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Търся преходник или външна кутия с USB за DVD записвачка от лаптоп с PATA интерфейс.Всички,които намирам по магазините и в нета са SATA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 За SLIM DVD предполагам питаш, 'щото с туй 2.5' в заглавието ми звучи малко екзотично? На мен ми се намира една такава кутийка, останала кой знае от кога и защо ли ми е трябвала, също не помня. В опаковката си е още и с кабелчета за връзка и захранване. 20 лв. ако те устройват, може да я спазарим. В Пловдив се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 За SLIM DVD предполагам питаш, 'щото с туй 2.5' в заглавието ми звучи малко екзотично? На мен ми се намира една такава кутийка, останала кой знае от кога и защо ли ми е трябвала, също не помня. В опаковката си е още и с кабелчета за връзка и захранване. 20 лв. ако те устройват, може да я спазарим. В Пловдив се намира. Да,именно..объркал съм в заглавието.. Взимам я! По принцип и аз съм от ПЛД,но в момента къртя пачка на морето ,така че ще трябва да ми я пратиш по Еконт.Утре ще ти кажа адреса,че не си го знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Намерено.Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.