Jump to content
BulForum.com

Fiat Multippla - отзиви и мнения

stanchobb

Recommended Posts

Привет,

Незнам къде точно да задам въпроса си,затова пиша тук.

Интересува ме какви са отзивите от Фиат Мултипла, но след 2004г/тоест от новата визия,които са/?

Fiat-Multipla_2004_800x600_wallpaper_11.jpg

Fiat-Multipla_2004_800x600_wallpaper_3a.jpg

Какъв е данъка за тази кола?

Колко е ориентировъчно застраховката гражданска отговорност?

Скъпа ли е поддръжката?Ремонт в Пловдив?

п.с. Верно,че доста е писано из нета за тази кола,но всичко е със стара дата.

Към 2011г. ако някой собственик има отзиви...

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ! :unsure:

Какви са предимствата на този автомобил? Питам защото винаги съм се чудел каква е причината някой да си го купи въпреки ужасната визия която притежава?

На кратко ще ви кажа, че това е най-удобният автомобил. За първи път имаме автомобил, който е проектиран отвътре на вън. Такива удобства има, че все едно си в къщи. Седалките се въртят, стават на масички, хладилни жабки, уникален мултифункционален автомобил, който има такъв остава твърдо на марката.

On 7/6/2011 at 12:56 AM, djadomraz said:

Какви са предимствата на този автомобил? Питам защото винаги съм се чудел каква е причината някой да си го купи въпреки ужасната визия която притежава?

Първото поколение май спечели наградата - НАЙ-грозен автомобил на столетието :laughing:

Този е по приличен но си остава ФИАТ :ph34r:

Предпочитам VW или Ford :pirate

Всичко зависи от това кой какво търси и за какво ще го ползва. За едно семейство с деца, което често излиза на пикник извън града, със сигурност е доста удобен ; за мен, където в 60% от случаите карам сам, в останалите 35% возя и жена си,а в остатъка от 5-те % качвам и още някой друг човек - надали е добра покупка.

Купи си китайската версия (multiplaN) за да ти е по-евтина поддръжката - само с "оригинални" китайски части :bgrin:

• 4 weeks later...
  On 7/6/2011 at 8:47 AM, pAbLo_ said:

Първото поколение май спечели наградата - НАЙ-грозен автомобил на столетието :laughing:

Спечели второ място! На първо е Понтиак Ацтек!

• 3 years later...
  On 7/6/2011 at 8:47 AM, pAbLo_ said:

Този е по приличен но си остава ФИАТ ph34r.gif

Предпочитам VW или Ford :pirate

Харесвал Форд хахахахахахахахахахахахахаааааааааааааааааа

Абе тези класации са доста субективни, защото в същата се нареждат и Порше Кайен, Хамър, Chrysler PT Cruiser, Audi Q7, Range Rover, които за мен определено не са грозни. 

Въпросното Мултипла от снимката горе ми се вижда далеч по-приемливо от първия вариант. 

Но така или иначе - ако има марка, която мразя, то това е Фиат, заради съсипването на Крайслер и Джийп и ужасяващото плагиатство, което демонстрират в момента. 

Иначе в годините имаха много добри и иновативни неща, като започнем от Фиат Типо, Пунто, Брава, Браво - за мен това са доста интересни коли и задминаваха с години останалите по дизайн и интериорни решения. 

Всъщност за мен точно новата Мултипла е единствения фиат,който бих си купил...Практичен и относително здрав ван,добра видимост на всякъде,ниска цена и никаква вероятност да ти го откраднат :laughing:

Предполагам, че всеки си има вкус, но Мултиплата не бих я квалифицирал като ван. Ван е Киа Карнавал. Ван е Пежо 5008.

Да твърдиш, че мултипла е ван е все едно да твърдиш, че Mitsubishi Outlander не е SUV а е ван.

А като какво би я квалифицирал Мултипла-та бе, Ники?

Впрочем... това е един от вариантите за следващата ми кола. Имам доста познати, които карат такива за семейна или служебна и всички са много доволни. А практичността и комфорта и няма да ги коментирам, понеже те са очеизвадни.

Мултиплата е точно ван,макар и в долния сегмент на клас-а...или мини ван айде да бъдем точни ;-)Как точно ще я класифицира дедоМраз е без значение...между другото имам познат от Ст.Загора с такава бензинова с фабричен метан,на около 500к км. и човека е много доволен от колата като цяло.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...