evil_smith Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Значи проблемът е следния: Пускам да поиграя мулти на Battlefield Bad Company 2 или Medal of Honor (последната) (и двете съм ги закупил) и компютъра крашва след 5-30 мин... Замръзва на последния кадър а от системата ми 5.1 се чува монотонно бучене, заедно със буфера. Преинсталирах аудио-драйвъра - никакво подобрение. Откачих втория DVI на телевизора - пак същото... Има ли някой идея от какво се получава това? Преди си работиха без никакви грижи... Хардуерен или софтуерен ще да е проблема? Сега се сещам, че миналата година падна гръм тук на близо и беше изгоряла мрежовата карта, която е на дъното. Звуковата карта също е на дъното и година и нещо нямах никакви проблеми... Възможно ли е да е от това?! http://www.techsuppo...und-576587.html Този пич имал същия проблем, точно с игри, но при мен екрана не става черен... И още нещо - мултиплейърът на двете игри е правен от един и същи разработчик - DICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIDO Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Най-вероятно е от драйвера на видеото. Сложи последната версия на NVidia или ATI, с каквато карта си. Ако си с NVidia, като го инсталираш дай Custom и отметни Perform clean install. Имах същият проблем с COD MW2 с ранните драйвери, сега съм с 275.хх и няма нещо, което да забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Захранване,дъно или слаба видео карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Най-вероятно е от драйвера на видеото. Сложи последната версия на NVidia или ATI, с каквато карта си. Ако си с NVidia, като го инсталираш дай Custom и отметни Perform clean install. Имах същият проблем с COD MW2 с ранните драйвери, сега съм с 275.хх и няма нещо, което да забива. Сложил съм последните драйвъри на видеокартата - 275.33... тя е GTX 560 Ti Преди 2-3 седмици май беше за последно играх на BC2 Vietnam за около час и половина - нямах никакви проблеми... (или просто не се е проявил този проблем) Последно изиграх FEAR 3 също без проблеми. Май се ебава само в мрежа... да не би да е от мрежовата карта? Захранване,дъно или слаба видео карта. Захранването е 700W Huntkey. Не вярвам да е от него... http://www.youtube.com/watch?v=Fzg6b8kzW88&feature=player_embedded#at=26 Eто същото става при мен с разликата, че монитора не е черен а замръзва на последният фрейм. Иначе звукът е 1:1... Мда... явно ще трябва нова звукова карта... Едит http://www.youtube.com/watch?v=V_PiFTdqylw&feature=related Тук пък казват, че не е проблем със звуковата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 И аз го имам този проблем.Мисля че не е от звуковата карта.Аз съм с лаптоп и тия парчета си ги прави когато иска. Едит:Ако проблема е в хардуера ще трябва да се занимавам и аз Но в моя случай мисля че е от прегряване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 И аз го имам този проблем.Мисля че не е от звуковата карта.Аз съм с лаптоп и тия парчета си ги прави когато иска. Случайно да си използвал и ти removewat? Сериозно си мисля вече, че от него е проблема... Към началото на май го използвах и от тогава не бях пускал мултиплейър игри, защото нямах време... а сега и проблема... Хората казват че нещо не се разбирал с пънкбъстъра... Мда... FIX: found out it's a confliction betwen punkbuster and any Windows removeWAT or cracks. So google 'sfc/scannow'. To try it, go to Start>accessories>CMD (run as administrator) make sure it says C:/windows/system32 in CMD, then type sfc/scannow and leave it to finish, restart n see how it goes I HAVE FOUND THE SOLUTION, THE PROBLEM IS THE WINDOWS ACTIVATION CRACK, I DON'T KNOW WHAT IT DOES BUT UNINSTALLING BY USING SFC/SCANNOW IT REMOVES THE CRACK AND ALSO THIS GLITCH, THUMBS UP SO EVERYONE SEES IT Или ще чакам нов ъпдейт на PB или... Ще трябва да мисля нова регистрация на 7, а в краен случай закупуване на оригинална...100% и при Bf3 нещата ще са същите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Това само при онлайн игри ли е? Може да махнеш removewat да си го активираш с това. И пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Това само при онлайн игри ли е? Да. С мулито на Bf BC2 и MoH. Имам оригиналка и GTA IV, но съм слагал разни модификации и не ми се занимава да ги махам... По чуждоезичните форуми казват, че проблема бил точно от removewat-а... Мерси за линка, ще пробвам утре, че сънчо днес нещо е упорит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 И аз имам removewat Нямам представа дали е от там,но преди това не съм имал такива проблеми.Ще пробвам и аз линка и ще дам пиша,ако има промяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 И аз имам removewat Нямам представа дали е от там,но преди това не съм имал такива проблеми.Ще пробвам и аз линка и ще дам пиша,ако има промяна. Преинсталирай и изпробвай windows 7 loader... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 И без преинсталиране се оправи.Просто добавих loader.За 1 месец вече все още не съм имал проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 И без преинсталиране се оправи.Просто добавил loader и за 1 месец вече не съм имал проблеми Сега ако кажеш какво точно си направил, да го пробвам и аз. Тъкмо имам повечко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.