Jump to content
BulForum.com

Проблем с компютъра - засича

specat

Recommended Posts

от няколко дни имам проблеми с компа.Понякога засича за малко когато ползвам скайп и интернет или като гледам клипове.Температурата ми е нормална компютъра ми е със сравнително добри х-ки.За бъгванията смених някои програми които ми правят проблеми но не стана.Намерих някаква програма която уж намира и премахва грешки но не ги премахва нацяло грешките,като я пусна за втори път пак ми показва грешки но по-малко.таа някой ако знае някоя програма за премахване на грешки и проблеми с windows да пише. http://imageshack.us.../834/fdsjh.png/ ето я програмата за премахване но като я пусна втори път ми открива пак проблеми.Някой ако има идея може и аз да греща ако може да помогне мерси предварително и забравих да спомена че понякога без нищо да правя се чува онова щракане когато отваряш папка.

On 7/5/2011 at 10:21 AM, tedy said:

Имаш някакъв сериозен проблем, но не мога да определя къде точно и с какво...

той компютъра не забива много често и за дълго време иска ми се ако може да си запазя информацията с някоя програма да го оправя ама мисля че в краен случай с едно преинсталиране ще се оправи

On 7/5/2011 at 10:17 AM, specat said:

от няколко дни имам проблеми с компа.Понякога засича за малко когато ползвам скайп и интернет или като гледам клипове.Температурата ми е нормална компютъра ми е със сравнително добри х-ки.За бъгванията смених някои програми които ми правят проблеми но не стана.Намерих някаква програма която уж намира и премахва грешки но не ги премахва нацяло грешките,като я пусна за втори път пак ми показва грешки но по-малко.таа някой ако знае някоя програма за премахване на грешки и проблеми с windows да пише. http://imageshack.us.../834/fdsjh.png/ ето я програмата за премахване но като я пусна втори път ми открива пак проблеми.Някой ако има идея може и аз да греща ако може да помогне мерси предварително и забравих да спомена че понякога без нищо да правя се чува онова щракане когато отваряш папка.

Не разбрах. Засича за малко когато работиш на него или забива и трябва да рестартираш. Засичането би се изразило в замръзване на мишката за 1 секунда примерно и после продължаване на нормална работа. Замръзването може да е през равни интервали..

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...