Jump to content
BulForum.com

Разчистване на шкафа

Recommended Posts

CD player KENWOOD DP-3040. Уникален звук. Има нужда от почистване на окото защото прекъсват дисковете. Никога не е отварян не искам да съм първия.-30лв

Minidisk deck SONY MDS-JE330 ПЕРФЕКТЕН!. За качество на звука да не говорим..-50лв

Playstation 1 и 2. Давам ги комплект и 2-та с проблем 1-цата е хакната.Падна и тва и беше свети завърта диска но не знам кво и е. 2-ката има лек проблем с механиката-не отчита че е извадила CD-стойката иначе като захапе както трябва върви без проблем с нов вентилатор и захранване е.Давам ги 1 джойстик оригинален за пс2-то 2 обикновенни джойстика за пс1-то много игри записвани за 1-цата 1 мемори карта и 2 оригинални игри за 2-ката цената за 2-те 70лв комплект със всичко.

CD/DVD-та за PC кое работи кое не работи незнам. Давам ги 5лв на брой или всичките + флопитата - 15лв.

2 захранвания за PC 1-то 180W другото незнам не пише 2-те за 8лв едното не работи.

RAM памет DDR 400 Buffalo Select DDR-SDRAM 512mb 64Mx64 Нова само е тествана - 20лв.

Дата кабел+диск за Sony Еriccson за някви по стари модели неизползван-5лв

GSM-Mitsibishi M432i-Рядък и ценен телефон. НЕ Е КИТАЙСКИ !. Има нужда от батерия и от панел.

Червени пружини за Golf/Jetta/Polo/Favorit и още много други свалят с 4/5 сантиметра височината на колата.- 70лв

Велосипед LEADER JETT в добро състояние няма седалка 50лв.

Говорители Елипси пише на тях 180W само тествани дали работят - 25лв.

Авто касетофон JVS KS-FX722R 4x40 - 35лв

Nokia n73 почти перфектна - 100лв.

Ето линк за снимките.

От Пловдив съм.

ПОЧТИ ВСИЧКИ ЦЕНИ ПОДЛЕЖАТ НА КОМЕНТАР !!! само за тези ,които са от пловдив.

Тел: 0893990057/0885536679

Скайп : Dr.DEATH_88

Правя ослуга на приятел такаче неми пишете лични а само на телефона и на скаипа.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...