Jump to content
BulForum.com

Продавам неизползван 17' лаптоп

Recommended Posts

http://www.msi.com/product/nb/EX720.html

17 инчов Samsung монитор

Intel Core 2 Duo 2 Ghz 64 bit

Ram 4 Gb

HDD 320 GB

GeForce 9300 M GS

Лаптопа е купен Април 2009 за пътувания извън България, които така и не се осъществиха по план. Не е използван. Купен е от Технополис за 1500 лв. Продавамх го за 900, но се видя, че колкото и да е запазен, с темповете на развитие на пазара, няма как да му взема тези пари. Предлагайте на лични съобщения, в темата или по телефона оферти и лаптопа ще се продаде на най-високата получена.

Офертата важи за цяла България с куриерска фирма Еконт Експрес като се намира в Стара Загора!

За контакт 0886853297

msi.jpggx630_03.jpg

ex720_top.jpggx630_15.jpgex630_06.jpggx630_02.jpg

Хубаво си пльокнал рекламните материали на Микростар интернешънъл, но мен лично ме интересуват ТОЧНИТЕ параметри на лаптопа, които... както пише в сайта - варират.

Та, ако имаш намерение да го продадеш - напиши ги, както и сложи актуални снимки.

Освен това, лаптоп на 2 години... требе да е изключително сериозен звяр за да струва 900 лева секънд хенд (в момента с core i3 струват толкова - НОВИ!)

Хубаво си пльокнал рекламните материали на Микростар интернешънъл, но мен лично ме интересуват ТОЧНИТЕ параметри на лаптопа, които... както пише в сайта - варират.

Та, ако имаш намерение да го продадеш - напиши ги, както и сложи актуални снимки.

Освен това, лаптоп на 2 години... требе да е изключително сериозен звяр за да струва 900 лева секънд хенд (в момента с core i3 струват толкова - НОВИ!)

параметрите ги пише в линка който съм посочил и на една от рекламните картинки. Кое точно те интересува, за да ти кажа? Възможен е коментар на цената, разбира се, но в рамките на разумното и то по посочения метод за контакт!

параметрите ги пише в линка който съм посочил и на една от рекламните картинки. Кое точно те интересува, за да ти кажа? Възможен е коментар на цената, разбира се, но в рамките на разумното и то по посочения метод за контакт!

1. - не ги пише.

процесор - колко МХц???

рам памет - колко ГБ???

твърд диск - колко ГБ???

2. - нито пък се вижда някъде "посочен метод за контакт"???

1. - не ги пише.

процесор - колко МХц???

рам памет - колко ГБ???

твърд диск - колко ГБ???

2. - нито пък се вижда някъде "посочен метод за контакт"???

Ram 4 Gb

HDD 320 GB

GeForce 9300 M GS

0886853297

Ram 4 Gb

HDD 320 GB

GeForce 9300 M GS

0886853297

Купен преди 2 години за 1500лв а сега колко струва според теб нов?Цените на компютрите падат с часове.Другото предимство на закупуването на нов е мого добрите лизингови условия.Ако слезеш на земята мога да ти го купя за 450лв.Аз също си купих преди 2г. Тошиба за 1600лв.Сега забелязвам че хората продават такава за 400лв в съшия този форум.

Ако имаш интерес към офертата ще звъннеш на мобилния, а ако не си пиши по форумите- за мен няма проблеми!

И между другото закакво ти е моя след като си имаш по скъп Тошиба?

Ако имаш интерес към офертата ще звъннеш на мобилния, а ако не си пиши по форумите- за мен няма проблеми!

И между другото закакво ти е моя след като си имаш по скъп Тошиба?

Да, имам интерес,но цената ви е нереална.Дал съм ви предложение и държа на него.Това е форум и всеки има мнение за това аз казвам моето.Не звъня по телефона защото не ме устройва цената и сметнах че няма смисъл.Не го търся за мен,а за приятел,защото той изобщо не разбира от тези неща.

Ако хората ще ти звънят на мобилния тогава да затваряме темата щото явно няма смисъл от нея? Поне си направи труда да снимаш ЕТИКЕТА отзад на лаптопа т.е. лепенката за да могат хората да видят специфичния модел, който имаш и да открият информацията, която ти не искаш да им да деш, като например тип памет, какъв ТОЧНО е процесора и т.н. В противен случай ще приемем, че нямаш особен интерес да си продадеш лаптопа... поне в този форум. И цената наистина е нереална, което според правилата ни е предпоставка за вдигане на темата изкуствено. На никой не му пука за колко си купил лаптопа при положение, че сега се взима НОВ (т.е. има гаранция) с по-хубави спецификации и то по-наложени марки от MSI (що се касае до лаптопите).

Ето резултатите от Everest Ultimate: http://piczoforum.hit.bg/Report.htm

400 лв е смешна цена. Подаръци няма да правя. интересн имам, но парите не са ми спешни и не бързам за никъде. Няма как да продам перфектен лаптоп за смешни пари. Коментарите по цената са на място и са възможни разбира се за сериозни купувачи, а не форумни писачи!

Ето резултатите от Everest Ultimate: http://piczoforum.hit.bg/Report.htm

400 лв е смешна цена. Подаръци няма да правя. интересн имам, но парите не са ми спешни и не бързам за никъде. Няма как да продам перфектен лаптоп за смешни пари. Коментарите по цената са на място и са възможни разбира се за сериозни купувачи, а не форумни писачи!

Ползвай си го със здраве още поне 100 години. B)

Ползвай си го със здраве още поне 100 години. B)

Явно не четеш в заглавието как пише "неизползван"

Ако имах нужда от този звяр, нямаше да го продавам!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...