Milko1 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Продавам е понеже си взимам нова Цената и е 15лв. Очевидно няма на къде по ниско, и не търпи коментар. От Пловдив съм. Пишете на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Ако си от Пловдив, ще я взема, като държа на поне 1 ден мъни-бек. Прати ми на лично координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 А има ли DVI ? Ако колегата нещо се пооткаже да ме имаш предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Тъй като колегата не дава един ден за тест, а само виждане и тестване на място при него, аз се отказвам от видеокартата, тъй като имам горчив опит от уж работещи модули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko1 Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Нямам намерение, за карта с цена 15лв. да се занимавам повече от 10 мин. Все едно си купувате розов диамант..... Работи виждаш я и я взимаш, какво толкова се впрягате, криза криза но чак такова издребняване. Обявата още е активна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko1 Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 Продадена, ключ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.