Sothbiss Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Пусни и на мен пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Еееее. Разгеле. Мерси много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 И при мен всичко е точно. Благодаркишен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Някой с излишна покана? Моля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Е тоя Google+ е много дебилски..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Мобилното приложение за Android е по-удобно за работа от самия сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 как успя да го докопаш, на мен не ми излиза в търсачката и през линка. Но това беше вчера на обяд. Освен после да са го отпушили и за нашите телефони, че в маркета показваше недостъпен за Глобул. Ти на мтел ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 как успя да го докопаш, на мен не ми излиза в търсачката и през линка. Но това беше вчера на обяд. Освен после да са го отпушили и за нашите телефони, че в маркета показваше недостъпен за Глобул. Ти на мтел ли си? В България изобщо не е налично. Да им се неначуди човек защо обаче.... Market Enabler Ето ти го приложението за Google+: https://www.sugarsyn...34_78_486942031 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Благодаря. Тамън пробвахме и с телефон на мтел и там го нямаше. Явно е на ниво страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Как става тая работа: регистрирах се и като кликнах на Location ми издири адреса - улица и номер с точност до......4 номера Ако живея например на ул. Висока гора 89, ме намери на Висока гора 85??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Как става тая работа: регистрирах се и като кликнах на Location ми издири адреса - улица и номер с точност до......4 номера Ако живея например на ул. Висока гора 89, ме намери на Висока гора 85??? Предполагам имаш рутер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Предполагам имаш рутер.... да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 If you allow Google Chrome to share your location with a site, the browser will send local network information to Google Location Services to get an estimate of your location. The browser can then share your location with the requesting site. The local network information used by Google Location Services to estimate your location includes information about visible WiFi access points, including their signal strength; information about your local router; your computer's IP address. The accuracy and coverage of Google Location Services will vary by location. Wi-fi може да се използва като клетките на мобилните оператори и GPS-а за определяне на местонахождението. За съжаление не мога да ти кажа как точно и на какъв принцип, но телефона ми постоянно ми казва как е хубаво да си пусна Wi-Fi в опциите за определяне на местоположението ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Wi-fi може да се използва като клетките на мобилните оператори и GPS-а за определяне на местонахождението. За съжаление не мога да ти кажа как точно и на какъв принцип, но телефона ми постоянно ми казва как е хубаво да си пусна Wi-Fi в опциите за определяне на местоположението ми. Тази информация (изключително подробното мапване на WiFi мрежите) се събира от гугълмобилите. Нали точно по този въпрос продължават да си имат огромни проблеми с privacy законодателството в доста държави и най-вече допълнителната информация (включително персонална), която са успяли да съберат от незащитените мрежи. Макар и топологията на тези мрежи да се изменя, все пак благодарение на огромната база-данни, лесно може да се определи сравнително добра локация, на базата само на информацията от WiFi спектъра в дадена точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Някой? Моля! П.П. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 lilstenly@gmail.com Някой? Моля! Готов си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Т'ва е поне няколко пъти по-готино от първоначалните ми очаквания... чудно! И най-готиното, не ти показва статус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 И аз моля за покана! jojoro68@gmail.com Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 И аз моля за покана! jojoro68@gmail.com Благодаря готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 petar.stoyanov@gmail.com Моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 petar.stoyanov@gmail.com Моля Бирите вече са ми 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Може ли някой и на мен да ми подаде една покана за да видя и аз за какво става въпрос.. Благодаря jordanofff@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Може ли някой и на мен да ми подаде една покана за да видя и аз за какво става въпрос.. Благодаря jordanofff@gmail.com Готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 С този ентусиазъм още малко и ще ме изкушите и мене да поискам покана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.