Jump to content
BulForum.com

Commandos II

basten

Recommended Posts

Zna4i izteglih i 3te cds ot tuk no na vtoriq bin mi dava greshka... Crashing error. Tova sled kato razarhivirah s Win iso bin-a i install...nqkakva ideq zashto taka stava...zacepva na 61%

S Daemon tools dava oshte v na4aloto nqkvi tupi greshki

igrata e mnogo iaka az i imam ako ne stane ot tam moje da se widim niakade ste mi dadesh edin disk ste ti zapisha wtoria i da se nadaiwame wsi4ko de e ok

ploblem :

ako ne si igral prednite dwe 4asti ste ti e DOSTA DRUDNO ;)

Guest Guest

Zna4i izdurpah cd2 ot tuk 2ri put...i otnovo stana nomera s precakvaneto na 61%, izdurpah go i ot data.bg, no tam podozritelno malkiq razmer..200 mb se okaza preludiq kum fakta, 4e diska qvno ne e ka4en celiq :(

Ta zna4i ako moje edin ot dvamata da mi help...shte sum mn blagodaren... ICQ za kontakti 44201517, no shte proverqvam redovno i foruma :)

Съжалявам за закъснението, имах уроци (ще кандидатствам). Ей сега го почвам, до утре ще е готово.

GOGO gotov li si s upload-a? ili ima oshte? pitam poneje .iso kato format e po-maluk ot .bin a i ne si kazal kolko golqm shte da e file-a  :rolleyes:

Pi4 ko sa zanimava6 ela kam nas i 6a ti q podara taq igra az q imam 3CD skoro po4nah da q cakam ma nemi se zanimava6e pak da q prevartam taka4e ako nestane dalavera pi6i mipo MSN i 6a sa razberem :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...