skuck Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Характеристики - http://store.picbg.net/pubpic/84/91/329ef7e03ec98491.JPG Телефона е със чисто нов панел (някои от протекторите не са свалени все още ... като този на долната клавиатура например). Батерията издържа 3 дни с доста разговори. Работи и с трите оператора. Сложил съм му моднати драйвери за дисплея и камерата, като този за камерата предлага всевъзможни ръчни настройки освен автоматичните... по желание връщам оригиналните драйвери. ГПС приемника се справя доста добре като цяло. Снимки правени с камерфона: Забележка: По незнайни за мен причини WI-Fi-то му не работи, не съм се интересувал колко струва ремонта, не съм се пробвал и да го оправям. Давам го в комплект с: 1. Оригинално зарядно 2. УСБ кабел за връзка с компютър 3. Мемори карта 512МБ 4. Хендсфрий Цена: 140 лв. Пращам с еконт, давам опцията за преглед и тест! Гр. Добрич (На 29. 06. 2011г. ще съм в Пловдив) За връзка с мен: скайп - zeamgo ; ГСМ: 0883471335 0896842527 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.