Jump to content
BulForum.com

Продавам 5" LCD A/V дисплей + TV тунери

Recommended Posts

Продавам:

1. 5" LCD A/V цветен дисплей, матрицата му е Toshiba TFD50W32-B. Забележка: докаран е от САЩ и A/V сигнала който му подавате трябва да е NTSC. Не знам дали може да се направи на PAL. Няма TV тунер. Няма PC вход. Само A/V вход. Може да се ползва за дисплей на DVD плейър в кола например, (както и за дисплей на MP4 плейър, GSM, фотоапарат, камера - стига да имат A/V Out (TV Out)). Работи на 12V. Като опция мога да предложа едно трафче към него 12V/1A.

Цена без траф: (38) 16 лв.

Срещу още 7 лв мога да ви дам и траф.

Изглед отпред

Изглед отзад

Изглед отгоре

Изглед отдясно

Изглед отляво

Добавих 2 жици, дублиращи захранващата букса, което според мен е голямо удобство, особено при монтаж в кола.

Има вградена тонколонка, която работи чудесно. Може да регулирате: сила на звука, яркост, контраст. Има изход за слушалки, ако околните са изнервени и искат тишина. Размери: диагонал на видимата част на дисплея - 12.9 см, в/ш/д/ - 13.5/16/4 см.

Днес (12.07.11) пробвах дисплея на цифровия ми приемник, работи идеално на NTSC. Така че:

Дисплеят може да се ползва за гледане на телевизия, ако имате цифров приемник.

Приемам пазарлъци на ЛС.

2. TV Tuner PCI + DVB-T Combo Card Medion CTX953_V.1.4.2. Комплектът включва: тунер, дистанционно + приемник на USB (на радиовълни - без да насочвате), кутийка. Драйвери нямам. Чипът на тунера е Philips SAA7131E / 03 / G. Имам (3) (2) 1 комплекта. Цена за комплект: (22) 14 лв. Подарък: 2 качествени алкални батерии ААА чисто нови, запечатани! Снимка:

3. Същият тв тунер без дистанционно - цена (12) 7 лв.

2. TV Tuner - нова цена 20 лв + подарък: 2 качествени алкални батерии ААА чисто нови, запечатани!

Тунера пробван ли е дали лови цифровите канали от Копривките? Ако не е, предлагам да го пробвам и да пуснем в темата резултатите. Ако са положителни - ще закупя 1-2 бр.

Тунера пробван ли е дали лови цифровите канали от Копривките? Ако не е, предлагам да го пробвам и да пуснем в темата резултатите. Ако са положителни - ще закупя 1-2 бр.

Не е пробван. Супер, в понеделник ще ти донеса.

Днес Слави ми донесе обещания тунер за проба. Днес имах възможност да го пробвам под Windows7. Още с поставянето, уиндоуса си го откри и си инсталира драйвери които заработиха коректно. Потърсих софтуер с който да настройвам тунера. Опитах с няколко от по-известните, но или не откриваха коректно чипа, или под 7-цата нещо им куцаше. В крайна сметка си го инсталирах и настроих чрез Windows Media Center. Цифровите програми от Копривките се ловят добре с около 40см кабел за антена. За дистанционното, за да заработи е необходимо да се инсталират драйвери които бързо намерих чрез гугъл. Всички бутони работят коректно, само бутона за он/оф ми направи неприятно впечатление че праща РС-то в стенбай. Нещо положително за това ДУ-работи на радиочестота, 433Мхц, което премахва необходимостта от насочване на пулта към приемника както е при инфрачервените устройства. За да се излезе от Windows Media Center трябва да се поразходиш из менюто. Засега толкоз. Когато имам възможност ще направя тестове и на ХР. Междувременно ще търся и други програми под 7-цата, защото тази Windows Media Center нещо не ми допадна, лично на мен.

Благодарности на pamporov за тестовете и ревюто!

Нова цена за тунерите: 18 лв/бр!

Нова цена за тунерите: 16 лв/бр!

Нова цена за тунерите: 14 лв/бр!

1. LCD дисплей - нова цена 33/40 лв.

2. ТВ тунер с дистанционно - остана само 1 бр.

3. ТВ тунер без дистанционно - 1 бр.

1. LCD дисплей - нова цена 33/40 лв.

2. ТВ тунер с дистанционно - остана само 1 бр.

3. ТВ тунер без дистанционно - 1 бр.

аз взех един тунер под win XP с коя програма работи.

аз взех един тунер под win XP с коя програма работи.

Най-добре питай plameni (на лично съобщение), или порови в Гугъл, използвайки означенията на чипа. Аз не съм ровил.

Остана само един-единствен тунер, без дистанционно, нова цена 10 лв.

3. TV Tuner PCI + DVB-T Combo Card Medion CTX953_V.1.4.2 без дистанционно - нова цена 9 лв.

1. LCD дисплей - нова цена 28/35 лв.

3. ТВ тунер без дистанционно - нова цена 8 лв.

1. LCD дисплей - нова цена 23/30 лв.

3. ТВ тунер без дистанционно - нова цена 7 лв.

1. LCD дисплей - нова цена 23/30 лв.

3. ТВ тунер без дистанционно - нова цена 7 лв.

Като е без дистанционно, това означава ли, че си има приемника и може ли да се намери такова дистанционно ?

Като е без дистанционно, това означава ли, че си има приемника и може ли да се намери такова дистанционно ?

Няма дистанционно, няма приемник. Ще се командва с мишка.

1. LCD дисплей - нова цена 21 лв.

3. ТВ тунер без дистанционно - продаден.

колега, подкарах тунера с FLY2000, но сега пък не знам какви драйвери за дистанционното трябва под XP.

пиши ако имаш идея...

също ако някой колега от форума знае да сподели

дистанционното е китайско USB, RF честота, стандарт X10.

колега, подкарах тунера с FLY2000, но сега пък не знам какви драйвери за дистанционното трябва под XP.

пиши ако имаш идея...

също ако някой колега от форума знае да сподели

дистанционното е китайско USB, RF честота, стандарт X10.

драйвер

страница

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...