sneezer Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 mojel i nqkoi da mi kaje kak moga da napravq prosto i lesno nqkakuv sait,v koito da uploadvam ne6ta???blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 mojel i nqkoi da mi kaje kak moga da napravq prosto i lesno nqkakuv sait,v koito da uploadvam ne6ta???blagodarq predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> www.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 а някой знае ли дали на HTML може да се напише някакъв индекс.. дето като се сложи в тоя hit.bg и да се показват файловете който са в директорията? щото ако няма индекс, а има файлове.. работата е много прецакана. казва че нямало такъв файл. нещо малко и кратко.. дето да гледа съдържанието на папката и да го представя както го прави FTL например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 еми принципно може, ама трябва ти да си го напишеш и сам да си слагаш линковете вътре, друг начин не се сещам. ама тоя хит наистина тва му е много гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 izpolzvaite Bol.bg i nqma da imate takiva problemi...ili ftl...ili koito i da e ot free syrvyrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Техно линк има фенсииндексинг, но не знам кой ще го използва за личен сайт (в смисъл не звучи много представително но за качване на големи файлове и идеално) Иначе другото е сайт с ПХП хостинг и да си пуснеш скрипт, който ти показва съдържанието на папката, само дето не влиза в графа лесно дата.бг също ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Абе то май и нашия вече warez се вижда от вънка, така че ако си качиш нещо по правилата може да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Абе то май и нашия вече warez се вижда от вънка... <{POST_SNAPBACK}> /off/ Само да попитам отвънка означава ли и от чужбина /off/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 От URL warezru.veno.biz , но всички вътрешни линкове са си warez.ru => 195.161.114.176 => скрито . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneezer Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 sega napravih ne6to ,ama v toq sait nemoga da vlizam napravo,v smisul,4e trqa da vleza v www.hit.bg i sled tova ot tam da si vlizam vutre e ne napravo kakto mi idva sneezer2.hit.bg:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Как влизаш, ползваш ли ФТП?? Само с ФТП е лесно и бързо, а за индекс ползвай dirHTML, ето ти пример . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Че те хита не бяха ли спряли FTP-то? Абе изобщо ги заебете, по-удачно е да се ползва data.bg ако е за html хостинг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 v smisul,4e trqa da vleza v www.hit.bg i sled tova ot tam da si vlizam vutre e ne napravo kakto mi idva sneezer2.hit.bg:( sneezer опитай да направиш какъвто и да е индекс,сложи ги и би трябвало да нямаш проблеми - трябва да изглежда така примерно http://www.sneezer2.hit.bg/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Че те хита не бяха ли спряли FTP-то? Абе изобщо ги заебете, по-удачно е да се ползва data.bg ако е за html хостинг... <{POST_SNAPBACK}> 2. Как да осъществя FTP достъп до сайта си? За да не се получават "инфекции", в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Логинът, с който се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. Следният пример би трябвало да елиминира нуждата от допълнителни разяснения: пример: -------------------------------------------------------------------------------- потребител: darkdog парола: energy сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom за сайт: infected.hit.bg ftp free.hit.bg user: darkdog@infected.hit.bg password: energy за сайт: free.hit.bg/mushroom ftp free.hit.bg user: darkdog@free.hit.bg/mushroom password: energy това са настройките за ФТП, което работи повече от чудесно. Аз съм много доволен от хит-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 2. Как да осъществя FTP достъп до сайта си?<!--QuoteEBegin-->За да не се получават "инфекции", в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Логинът, с който се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. Следният пример би трябвало да елиминира нуждата от допълнителни разяснения:<!--QuoteEBegin--><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteEBegin--><!--QuoteEBegin-->пример: <!--QuoteEBegin-->--------------------------------------------------------------------------------<!--QuoteEBegin-->потребител: darkdog<!--QuoteEBegin-->парола: energy<!--QuoteEBegin-->сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom<!--QuoteEBegin--> <!--QuoteEBegin-->за сайт: infected.hit.bg<!--QuoteEBegin-->ftp free.hit.bg<!--QuoteEBegin-->user: darkdog@infected.hit.bg<!--QuoteEBegin-->password: energy<!--QuoteEBegin--> <!--QuoteEBegin-->за сайт: free.hit.bg/mushroom<!--QuoteEBegin-->ftp free.hit.bg<!--QuoteEBegin-->user: darkdog@free.hit.bg/mushroom<!--QuoteEBegin-->password: energy<!--QuoteEBegin--> това са настройките за ФТП, което работи повече от чудесно. Аз съм много доволен от хит-а. <{POST_SNAPBACK}> Абе по едно време бяха спряли FTP-то, поради "технически причини". Поне така пишеше когато погледнах, един познат се оплака. Не знам сега хита как са, ама преди бяха трагедия. Даже свикнах като видя нещо.hit.bg въобще да не отварям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ами или вий в www.abv.bg мисля че скоро имаше нешто такова а ако ли не влез в www.hit.bg и почваи да четеш инструкциите!!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Абе всичко е уж тип-топ, сайта вече е готов, ъплоадвам всичко, но не мога да разбера как да го активирам! 10х предварително! ---mod note: Този път ти слях поста, но ти е за последно. Търси, преди да пускаш нови теми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.