ddb Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част - VII Здравейте, понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво , реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема! Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа. Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град! Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва: ===== Пловдив тел. 0886 000 350 Иван Петров ===== Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа! Секции: ======== - 1. Компютърни части - Част I - 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II - 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II - 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV - 5. Книги/Списания - Част V,VI - 6. Изкуство - Част VII - 7. Други/Разни - Част VII ======== ====6. Изкуство==== 6.1 Африканска маска - Цена: 10 8 5 лв - Продадена! *Коментар: Дървена африканска маска, сувенирна и служи като украшение. Най-вероятно е китайска, не помня, от къде я имам. Ако някой си я харесва, да я взема Снимки: тук тук 6.2 Картина 300 х 300 мм - Цена: 250 230 200 лв *Коментар: Рисувана е миналата година, лична интерпретация! Авторът е моята приятелка, която е и професионален художник, ако има такова нещо Снимки: тук тук тук 6.3 Картинен албум - Master of world painting / Lucas Carnach - Цена: 10 5 лв *Коментар: Албум с произведения на Лукас Карнач! Снимки: тук тук тук тук *Забележка: Приемам поръчка и за заявки за картини, ако някой желае, може да се рисува по желание, като се има предвид, че всичко ще става след договаряне! 6.4 Пръстен, реплика от филма "Superman returns", направен от титаний, диаметър 20 мм - Цена: 40 35 30 лв *Коментар: Пръстен от титаний, реплика на филмовия. Пръстенът е много хубав, интересен и оригинален, но за съжаление не ми става, явно са ми големи пръстите Та за да не започнат излишни въпроси, няма как да докажа, че е от титаний, т.е. няма сертификат, но като го купувах преди време, го взех като такъв, за това и цената е такава. За който иска да бъде по-оригинален, да го грабва! Снимки: тук тук тук 6.5 Dogtag, лазерно гравиран, зодия Стрелец, черен - Цена: 5 лв Снимки: тук ====7. Други/Разни==== 7.1 Електронна бебешка везна Momert - Цена: 110 90 лв *Коментар: - Mаксимално тегло 20 кг., минимално тегло 0,200 кг. - Разделение до 10 g. - Захранване с една батерия от 9 V. - Самоизключващ се, при не ползване. - Мека подложка. - LCD дисплей. - Функция за тариране. Снимки: тук тук тук тук тук 7.2 Немска сувенирна монета - Цена: 2 1 лв *Коментар: Попадна ми от някъде, но не ми трябва. Не е особено добро качество, но ако на някой му харесва да я грабва Снимки: тук тук 7.3 Метален елемент за пречистване на аромати - Цена: 2 1 лв *Коментар: Някога тествах различни неща, за пречистване на аромати, но мисля, че не успях да го накарам да работи. Трябва да му се сложи вода и уж да поема неприятните аромати. За малко помещение е, ако някой му се занимава да тества, негово е Снимки: тук 7.4 Уред анти-прах/анти-бактериален Арго - Цена: 50 40 30 лв *Коментар: С 2 степени. Усеща се по-добър въздух, но условията са да не е голяма стаята и да е напълно затворена, просто му е малък капацитета! Има и метални филтри, които лесно се почистват. Аз съм първи собственик на уреда, имам и документация някъде, мисля, че няма гаранция! Снимки: тук тук тук тук Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете! Пожелавам ви успешно пазаруване С уважение, Иван Петров Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Актуализация на продажбата: Ново: 6.4 Пръстен, реплика от филма "Superman returns", направен от титаний, диаметър 20 мм - Цена: 40лв - Повече инфо в първия пост! Поздрави, Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Актуализация на продажбите: Нови цени: 6.1 Африканска маска - Цена: 8 лв 6.2 Картина 300 х 300 мм - Цена: 230 лв 6.3 Картинен албум - Master of world painting / Lucas Carnach - Цена: 5 лв 6.4 Пръстен, реплика от филма "Superman returns", направен от титаний, диаметър 20 мм - Цена: 35 лв 7.1 Електронна бебешка везна Momert - Цена: 100 лв 7.2 Немска сувенирна монета - Цена: 1 лв 7.3 Метален елемент за пречистване на аромати - Цена: 1 лв 7.4 Уред анти-прах/анти-бактериален Арго - Цена: 40 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Актуализация на продажбите: Ново: 6.5 Dogtag, лазерно гравиран, зодия Стрелец, черен - Цена: 5 лв Нови цени: 6.1 Африканска маска - Цена: 5 лв 6.2 Картина 300 х 300 мм - Цена: 200 лв 6.4 Пръстен, реплика от филма "Superman returns", направен от титаний, диаметър 20 мм - Цена: 30 лв 7.1 Електронна бебешка везна Momert - Цена: 90 лв 7.4 Уред анти-прах/анти-бактериален Арго - Цена: 30 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Нови цени: 6.1 Африканска маска - Цена: 5 лв Маската дървена ли е ? Ако е дървена я взимам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Нови цени: 6.1 Африканска маска - Цена: 5 лв Маската дървена ли е ? Ако е дървена я взимам . Здрасти, маската е дървена. Вече е запазена, ако човекът се откаже, ще ти пиша! Поздрави, Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Актуализация на продажбите: Продадени: 6.1 Африканска маска - Цена: 5 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.