Jump to content
BulForum.com

Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част VI

Recommended Posts

Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част VI

Здравейте,

понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво :), реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема!

Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа.

Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град!

Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва:

=====

Пловдив

тел. 0886 000 350

Иван Петров

=====

Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа!

Секции:

========

- 1. Компютърни части - Част I

- 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II

- 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II

- 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV

- 5. Книги/Списания - Част V,VI

- 6. Изкуство - Част VII

- 7. Други/Разни - Част VII

========

====5. Книги/Списания====

=> 5.2 Книги и Списания / Част II

5.2.1 Рибите в българия - Цена: 3 лв - Продаден!

*Коментар: Карта на рибите в българия. Мисля, че е полезно четиво, особено за тези, които обичат риболова. Не е в отлично състояние, но върши работа!

Снимки:

тук

тук

5.2.2 Книги за кучета - Цена: 15 10 8 лв

*Коментар: Няколко книги, които продавам заедно. Всичко за отглеждането на вашето куче. Продавам ги, защото вече нямам домашен любимец и не ми трябват. Една от книгите е преснимана, но е доста подробна и интересна!

Снимки:

тук

Снимки:

тук

5.2.3 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 11 9 7 лв

*Коментар: Списанията са от 2002-2003 г., състоянието им е чисто нови, даже някои от тях са още в найлонова опаковка. Продавам ги, защото стоят в един кашон, а е по-добре някой да си ги гледа и чете, вместо да събират прах. Всяко списание си има голям плакат, даже си идват с рекламните брошури в списанието. Ако някой хареса всичките наведнъж, цената за всичките е 100 80 60 лв!

Снимки:

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

5.2.4 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 10 8 5 лв

*Коментар: Списание от 03/1997, френско с доста картинки, не е в отлично състояние, но е запазено!

Снимки:

тук

тук

тук

5.2.5 Плейбой БГ - Цена на брой: 5 4 2 лв

*Коментар: Имам два броя май/2002 и януари/2004

Снимки:

тук

Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете!

Пожелавам ви успешно пазаруване :)

С уважение,

Иван Петров

запази ми рибния буквар, ще ти звънна да се уточним!

Поздрави!

Привет, вече е продаден, тъкмо обновявах темите. Съжалявам!

Поздрави,

Иван

Обновяване на информацията за продажбите:

Продадени:

5.2.1 Рибите в българия - Цена: 3 лв - Продаден!

Актуализиране на продажбите:

Нови цени:

5.2.2 Книги за кучета - Цена: 10 лв

5.2.3 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 9 лв, цената за всичките е 80 лв!

5.2.4 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 8 лв

5.2.5 Плейбой БГ - Цена на брой: 4 лв

• 5 weeks later...

Актуализиране на продажбите:

Нови цени:

5.2.2 Книги за кучета - Цена: 8 лв

5.2.3 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 7 лв, цената за всичките е 60 лв!

5.2.4 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 5 лв

5.2.5 Плейбой БГ - Цена на брой: 2 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...