ddb Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част VI Здравейте, понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво , реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема! Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа. Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град! Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва: ===== Пловдив тел. 0886 000 350 Иван Петров ===== Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа! Секции: ======== - 1. Компютърни части - Част I - 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II - 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II - 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV - 5. Книги/Списания - Част V,VI - 6. Изкуство - Част VII - 7. Други/Разни - Част VII ======== ====5. Книги/Списания==== => 5.2 Книги и Списания / Част II 5.2.1 Рибите в българия - Цена: 3 лв - Продаден! *Коментар: Карта на рибите в българия. Мисля, че е полезно четиво, особено за тези, които обичат риболова. Не е в отлично състояние, но върши работа! Снимки: тук тук 5.2.2 Книги за кучета - Цена: 15 10 8 лв *Коментар: Няколко книги, които продавам заедно. Всичко за отглеждането на вашето куче. Продавам ги, защото вече нямам домашен любимец и не ми трябват. Една от книгите е преснимана, но е доста подробна и интересна! Снимки: тук Снимки: тук 5.2.3 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 11 9 7 лв *Коментар: Списанията са от 2002-2003 г., състоянието им е чисто нови, даже някои от тях са още в найлонова опаковка. Продавам ги, защото стоят в един кашон, а е по-добре някой да си ги гледа и чете, вместо да събират прах. Всяко списание си има голям плакат, даже си идват с рекламните брошури в списанието. Ако някой хареса всичките наведнъж, цената за всичките е 100 80 60 лв! Снимки: тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук 5.2.4 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 10 8 5 лв *Коментар: Списание от 03/1997, френско с доста картинки, не е в отлично състояние, но е запазено! Снимки: тук тук тук 5.2.5 Плейбой БГ - Цена на брой: 5 4 2 лв *Коментар: Имам два броя май/2002 и януари/2004 Снимки: тук Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете! Пожелавам ви успешно пазаруване С уважение, Иван Петров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 запази ми рибния буквар, ще ти звънна да се уточним! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 запази ми рибния буквар, ще ти звънна да се уточним! Поздрави! Привет, вече е продаден, тъкмо обновявах темите. Съжалявам! Поздрави, Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Обновяване на информацията за продажбите: Продадени: 5.2.1 Рибите в българия - Цена: 3 лв - Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Актуализиране на продажбите: Нови цени: 5.2.2 Книги за кучета - Цена: 10 лв 5.2.3 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 9 лв, цената за всичките е 80 лв! 5.2.4 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 8 лв 5.2.5 Плейбой БГ - Цена на брой: 4 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Актуализиране на продажбите: Нови цени: 5.2.2 Книги за кучета - Цена: 8 лв 5.2.3 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 7 лв, цената за всичките е 60 лв! 5.2.4 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 5 лв 5.2.5 Плейбой БГ - Цена на брой: 2 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.