Jump to content
BulForum.com

Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част V

Recommended Posts

Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част V

Здравейте,

понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво :), реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема!

Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа.

Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град!

Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва:

=====

Пловдив

тел. 0886 000 350

Иван Петров

=====

Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа!

Секции:

========

- 1. Компютърни части - Част I

- 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II

- 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II

- 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV

- 5. Книги/Списания - Част V,VI

- 6. Изкуство - Част VII

- 7. Други/Разни - Част VII

========

====5. Книги/Списания====

=> 5.1 Книги

Снимки:

тук

тук

тук

5.1.1 Професионално програмиране с PHP / Softpress - Цена: 10 лв

*Коментар: От времето, когато исках да чета за програмиране, вече не ми трябва

Снимки:

тук

тук

5.1.2 Практически самоучител "C" / Софтпрес - Цена: 5 лв

Снимки:

тук

5.1.3 Практически самоучител "C++" / Софтпрес - Цена: 5 лв

Снимки:

тук

5.1.4 Програмиране на "C++" / Ciela - Цена: 5 лв

Снимки:

тук

5.1.5 Език за програмиране "C" / издателство "Техника" - Цена: 5 лв

Снимки:

тук

5.1.6 TCP/IP Пълно ръководство / Софтпрес - Цена: 10 лв - Продадена!

*Коментар: Хубава книга, доста подробно са описани нещата, ако на някой му е полезна, че при мен събира прах само

Снимки:

тук

5.1.7 Мрежи / Питър Нортън изд. Самс - Цена: 8 лв - Продадена!

*Коментар: Също хубава книга, интересна, ако някой му се стори полезна, да я грабва!

Снимки:

тук

5.1.8 Списание/книга "Наука и Животъ" от 1936 г. - Цена: 10 5 3 лв

*Коментар: Интересно списание от началото на миналия век. Ако на някой му е интересно, какво е вълнувало хората тогава, да грабва :)

Снимки:

тук

тук

5.1.9 Маса + 99 начина / Еню Рангелов - Цена: 5 лв, Нова цена: 2 лв! - Продадена!

*Коментар: От времето, когато тренирах, вече не ми трябва

Снимки:

тук

5.1.10 Библия на стероидите - Цена: 5 3 лв - Продадена!

*Коментар: От времето, когато тренирах, вече не ми трябва

Снимки:

тук

Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете!

Пожелавам ви успешно пазаруване :)

С уважение,

Иван Петров

Обновяване на обявите за продажба:

5.1.6 TCP/IP Пълно ръководство / Софтпрес - Цена: 10 лв - Продадена!

5.1.7 Мрежи / Питър Нортън изд. Самс - Цена: 8 лв - Продадена!

Книгата МАСА+....,я продават за 4,00лв. в книжарниците !А ти я даваш за 5 !

Привет, не разбрах интерес ли имаш към книгата или просто си забелязал, че някъде продават книгата за 4лв? Както виждаш, цените са доста символични, като не съм си правил труд в този смисъл да проверявам, къде и как, и колко вървят по книжарниците! Освен това книгата съм я купил толкова отдавна, че цената, за която съм я взел, едва ли е 5 лв, но както и да е! Ако смяташ, че целта ми е да "обера" някой с незнанието му, грешиш и благодаря за корекцията!

Актуализация на цените:

5.1.9 Маса + 99 начина / Еню Рангелов - Нова цена: 2 лв!

Привет, не разбрах интерес ли имаш към книгата или просто си забелязал, че някъде продават книгата за 4лв? Както виждаш, цените са доста символични, като не съм си правил труд в този смисъл да проверявам, къде и как, и колко вървят по книжарниците! Освен това книгата съм я купил толкова отдавна, че цената, за която съм я взел, едва ли е 5 лв, но както и да е! Ако смяташ, че целта ми е да "обера" някой с незнанието му, грешиш и благодаря за корекцията!

Актуализация на цените:

5.1.9 Маса + 99 начина / Еню Рангелов - Нова цена: 2 лв!

Ще взема книгата...,но направих тази забележка..,защото видях,че нова е 4 лева..,а ти и искаш 5 лева при полужение,че е на толкова много време!Не че има няква разлика между 2 и 4 лева,но просто не е логично!

Ще взема книгата...,но направих тази забележка..,защото видях,че нова е 4 лева..,а ти и искаш 5 лева при полужение,че е на толкова много време!Не че има няква разлика между 2 и 4 лева,но просто не е логично!

Последно да ти я запзазвам ли или ще си я вземеш от книжарницата?

Относно стойността на книгите, предполагам си наясно, че една книга е != от компютърна част, т.е. тя с времето не си губи стойността, а точно обратно, но да не влизаме в полемика :)

Поздрави,

Иван

Последно да ти я запзазвам ли или ще си я вземеш от книжарницата?

Относно стойността на книгите, предполагам си наясно, че една книга е != от компютърна част, т.е. тя с времето не си губи стойността, а точно обратно, но да не влизаме в полемика :)

Поздрави,

Иван

Запазвай я ! Кажи от кой квартал си ?!

Запазвай я ! Кажи от кой квартал си ?!

В центъра, до сточна гара, Рилона. Като решиш, заповядай и звънни на телефона в обявата, Тук съм до 20:30 часа!

Поздрави,

Иван

В центъра, до сточна гара, Рилона. Като решиш, заповядай и звънни на телефона в обявата, Тук съм до 20:30 часа!

Поздрави,

Иван

Тва Рилона какво представлява ?

Тва Рилона какво представлява ?

Бизнес център "Рилон" на бул. Христо Ботев 92в, посока Военна болница, в ляво на магазин "Ла Фиеста" се пада! Там е и сладкараница "Неделя", както и пицария "Златната Круша".

Бизнес център "Рилон" на бул. Христо Ботев 92в, посока Военна болница, в ляво на магазин "Ла Фиеста" се пада! Там е и сладкараница "Неделя", както и пицария "Златната Круша".

Ами добре!Утре ще мина към 2-3ч.!Като съм пред сладкарницата,ще звънна!Ти от центъра ли ще слезнеш?

Ами добре!Утре ще мина към 2-3ч.!Като съм пред сладкарницата,ще звънна!Ти от центъра ли ще слезнеш?

ОК! Да, от там!

Темата и без това е достатъчно претрупана, както и останалите теми на продавача. Ще помоля от тук нататък всеки, който не му е ясно коя сграда къде се намира, да пита продавача на ЛС или да ползва BG Maps и изобщо всякакви уговорки за среща и др. - също да бъдат правени на ЛС.

Актуализация на продажбата:

Продадени:

5.1.9 Маса + 99 начина / Еню Рангелов - Цена: 5 лв, Нова цена: 2 лв! - Продадена!

Актуализация на продажбите:

Нови цени:

5.1.8 Списание/книга "Наука и Животъ" от 1936 г. - Цена: 5 лв

5.1.10 Библия на стероидите - Цена: 3 лв

• 5 weeks later...

Актуализация на продажбите:

Продадени:

5.1.10 Библия на стероидите - Цена: 3 лв

Нови цени:

5.1.8 Списание/книга "Наука и Животъ" от 1936 г. - Цена: 3 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...