Jump to content
BulForum.com

Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част IV

Recommended Posts

Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част IV

Здравейте,

понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво :), реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема!

Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа.

Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град!

Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва:

=====

Пловдив

тел. 0886 000 350

Иван Петров

=====

Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа!

Секции:

========

- 1. Компютърни части - Част I

- 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II

- 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II

- 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV

- 5. Книги/Списания - Част V,VI

- 6. Изкуство - Част VII

- 7. Други/Разни - Част VII

========

====4. Хладни/Въздушни оръжия====

=> 4.2.2 Саби

Снимки:

тук

4.2.2.1 Ръчно изработена катана от известен майстор - Цена: 750 700 лв

*Коментар: Истинско/Активно острие от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Тази сабя е все още недовършена, за това и цената е такава. Имах намерение да я довърша сам, но така и не остава време, за това и трябва да спомена, какво е направено. Острието е с огледално полиране, медно хабаки, цуба(гард), сепа и фучи, кашира също от мед. Цялостна обвивка на дръжката в скатова кожа. Тежи около 1200 гр, нагаса (дължина) около 73 см. Необработена ножница, има нужда да се боядиса и да се довършат специфичните неща на една ножница на японска сабя.

Снимки:

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

тук

4.2.2.2 SBG Torakami Катана - Цена: 1000 лв

*Коментар: Истинско/Активно острие на фирма SBG/Paul Southern - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане.

За повече информация и снимки погледнете линка:

тук

4.2.2.3 DragonFly Катана - Цена: 1100 лв

*Коментар: Истинско/Активно острие на фирма Kaneie Sword Art - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане.

тук

4.2.2.4 DF Bushi 1095 Катана - Цена: 1100 1000 лв

*Коментар: Истинско/Активно острие на фирма Dynasty Forge, клас Bushi - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане.

тук

4.2.2.5 DF Daimyo Bo-Hi 1095 Катана - Цена: 2100 2000 лв

*Коментар: Истинско/Активно острие на фирма Dynasty Forge, клас Daimyo - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена, хадори полиране (ръчно с японски камъни). Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане.

тук

4.2.2.6 Ръчно изработена катана от известен майстор - Цена: 2000 лв (тъй като правилата го изискват), инче има възможност и за договаряне!

*Коментар: Истинско/Активно острие от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Сабята е перфектна изработка по моя заявка. Стилът на острието датира от началото на Muromachi периода, масивно и тежко, подходящо за всякакви случаи. Тежи около 1кг. Когато го купувах, имах идея да му изработя сам подходящо облекло, но така и не остава време вече може би година от тогава. Диференциалната линия (Хамон) e тип разцъфнала вишна (choji), chu kissaki - средна дължина на върха, а дълбочината на извивката е около 2 см. Habaki е изработено от кована мед, като му е изографисан стил падащ дъжд. Полирането е ръчно, огледален завършек.

тук

=> 4.3 Аксесоари

4.3.1 Стойка за саби - тройна - Цена: 100 лв

*Коментар: Стойка за саби - тройна, от масивно дърво, разглобяема. Продавам я, защото не ми трябва вече, иначе е като нова!

Снимки:

тук

тук

С никое от остриетата не е рязано, така, че може да се приеме, че са като нови! Ако искате повече информация на български, потърсете обявата в ножарския форум, там съм описал с повече детайли нещата!

Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете!

Пожелавам ви успешно пазаруване :)

С уважение,

Иван Петров

Актуализиране на продажбите:

Нови цени:

4.2.2.1 Ръчно изработена катана от известен майстор - Цена: 700 лв

4.2.2.4 DF Bushi 1095 Катана - Цена: 1000 лв

4.2.2.5 DF Daimyo Bo-Hi 1095 Катана - Цена: 2000 лв

• 5 weeks later...

Тази тема може да бъде затворена! Непродадените предмети се свалят от продажба!

Благодаря на всички!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...