ddb Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част III Здравейте, понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво , реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема! Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа. Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град! Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва: ===== Пловдив тел. 0886 000 350 Иван Петров ===== Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа! Секции: ======== - 1. Компютърни части - Част I - 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II - 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II - 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV - 5. Книги/Списания - Част V,VI - 6. Изкуство - Част VII - 7. Други/Разни - Част VII ======== ====4. Хладни/Въздушни оръжия==== Понеже са доста нещата, ще ги разделя на 3 подсекции - 4.1 въздушни, 4.2 хладни и 4.3 аксесоари 4.1 Въздушни 4.1.1 Въздушна пушка Air Rifle C3 4.5/5.5mm, Velocity: 650/600FPS + Ammo - Цена: 60 50 лв *Коментар: Чисто нова въздушна пушка (китайска) C3 с чупеща цеф за зареждане. Стреляно е 1-2 пъти в началото, когато я купих, за да я тествам. Цената е с комплекта амуниции. Продавам я, защото нямам място вече за нея, а и по други лични причини! Снимки: тук тук тук 4.2 Хладни - 4.2.1 Ножове и 4.2.2 Саби => 4.2.1 Ножове *Забележка: Ножовете са китайско производство, но са читави. Подбирал съм ги на времето, когато си колекционирах. От неръждаема стомана, остри! Понеже няма как да ги наименувам, ще ги кръщавам с номера! Снимки: тук тук 4.2.1.1 Номер 1 - Цена: 10 лв - Продаден! *Коментар: Сива дръжка, широко острие, остър! Снимки: тук 4.2.1.2 Номер 2 - Цена: 5 лв - Продаден! *Коментар: Сиво покритие на острието, дръжка с 3 дупки. Историята му е интересна. Купих го, защото когато разглеждах в един магазин ножове, в момента, в който докоснах острието и се порязах, така, че реших и да го купя, но вече не ми трябва и за това го продавам. Като нов е! Имаше компас в една от трите дупки, но го махнах, че ме дразнеше! Снимки: тук 4.2.1.3 Номер 3 - Цена: 5 лв - Продаден! *Коментар: Тип сървайвъл/рамбо, имам го от много години. Преди няколко години се опитах да го наточа с камък, но разбира се от неопитност само надрасках острието, така, че има нужда от полиране, иначе е прилично остър, с куха дръжка, компас и разни принадлежности + малък брус (който май само за красота стои там Снимки: тук 4.2.1.4 Номер 4 - Цена: 5 лв - Продаден! *Коментар: Тип овчарски, интересна дръжка, нищо особено, просто нож! Снимки: тук 4.2.1.5 Номер 5 - Цена: 5 лв - Продаден! *Коментар: Пак тип сървайвал, но без компас и подобни, само назъбен гръб. Широка пластмасова дръжка, но е удобна! Снимки: тук 4.2.1.6 Номер 6 - Цена: 5 лв - Продаден! *Коментар: Тип танто/японски нож/, остър е и изглежда прилично направен! Снимки: тук тук 4.2.1.7 Номер 7 - Цена: 5 4 лв *Коментар: Чисто сувенирен, не е остър, подарък от някакъв рожден ден, така и събира прах, ако някой му харесва, да го грабва! Снимки: тук 4.2.1.8 Номер 8 - Цена: 3 лв - Продадено! *Коментар: Шурикен + ножчета за хвърляне, просто събират прах, ако на някой му харесва, да ги грабва! Снимки :тук: тук тук 4.2.1.9 Номер 9 - Цена: 4 3 лв *Коментар: Сгъваем нож, полуавтоматичен, с ръчно прибиране и автоматично изваждане! Състоянието не е много добро, но ако се почисти добре, става нормално ножче за ползване! Снимки: тук Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете! Пожелавам ви успешно пазаруване С уважение, Иван Петров Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Здрасти, искам да купя това: 4.2.1.4 Номер 4 - Цена: 5 лв *Коментар: Тип овчарски, интересна дръжка, нищо особено, просто нож! Пусни ми телефон на лс и да се разберем къде и как да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Обновяване на информацията за продажбите: 4.2.1.8 Номер 8 - Цена: 3 лв - Продадено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Обновяване на продажбите: 4.2.1.1 Номер 1 - Цена: 10 лв - Продаден! 4.2.1.2 Номер 2 - Цена: 5 лв - Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Обновяване на продажбите: Продадени: 4.2.1.4 Номер 4 - Цена: 5 лв - Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Обновяване на продажбите: Продадени: 4.2.1.3 Номер 3 - Цена: 5 лв - Продаден! 4.2.1.3 Номер 3 - Цена: 5 лв - Продаден! 4.2.1.5 Номер 5 - Цена: 5 лв - Продаден! 4.2.1.6 Номер 6 - Цена: 5 лв - Продаден! Нови цени: 4.1.1 Въздушна пушка Air Rifle C3 4.5/5.5mm, Velocity: 650/600FPS + Ammo - Цена: 50 лв 4.2.1.7 Номер 7 - Цена: 4 лв 4.2.1.9 Номер 9 - Цена: 3 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Тази тема може да бъде затворена! Непродадените неща се свалят от продажба! Благодаря на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.