ddb Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част II Здравейте, понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво , реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, създадена в различни теми, за това моля, обърнете внимание на нещата, които ви интересуват и потърсете съответната тема! Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа. Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град! Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва: ===== Пловдив тел. 0886 000 350 Иван Петров ===== Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа! Секции: ======== - 1. Компютърни части - Част I - 2. Мобилни телефони и аксесоари - Част II - 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - Част II - 4. Хладни/Въздушни оръжия - Част III,IV - 5. Книги/Списания - Част V,VI - 6. Изкуство - Част VII - 7. Други/Разни - Част VII ======== ==== 2. Мобилни телефони и аксесоари ==== 2.1 Sony Ericsson P1i + 1g ms2micro - Цена: 50 лв - Продаден! *Коментар: Телефонът работи нормално, но има малък проблем в долния ляв ъгъл на тъч скрийна, просто не е добре калибриран и дава малко отклонение на дясно. Също така не му работи хардуерния бек бутон, но съм го преместил на мястото на браузър бутона. Има сменен нов панел - черен - и нова батерия. Аз съм му първи собственик. Към комплекта върви телефон, зарядно, докинг и usb кабел. С последен софтуер и walkman 3.0 пач! Снимки: тук тук тук тук тук тук тук 2.2 Sony Ericsson K750i + 1g ms2duo - Цена: 30 лв - Продаден! *Коментар: Телефонът работи нормално, без проблеми. Сменил съм му панела, но понеже не е оригинален, има какво да се желае още от него, старият просто беше много изтъркан. Аз съм му първи собственик. Към комплекта върви телефон и зярядно. Също е с нова батерия, при нормална работа кара 3-4 дена, а на изчакване около седмица! Снимки :тук: тук тук 2.3 Слушалки/Хендсфри Нокия - Цена: 5 лв *Коментар: Работят си без проблемно. Не ги ползвам и за това ги продавам! Снимки: тук 2.4 Слушалки/Хендсфри Sony Ericsson Walkman - Цена: 5 лв - Продадени! *Коментар: Работят без проблеми, вече не ги ползвам. Продавам ги отделно, защото са купувани отделно и са по-читави от оригиналните, като дават възможност да се променят с други 3.5мм Снимки: тук 2.5 Независимо зарядно за Sony Ericsson батерии - W900/K800/W850/P1i BST-33 - Цена: 5 4 лв *Коментар: Чисто ново, работи без проблеми, така и не стигнах до момента да го ползвам! Снимки тук 2.6 Sony Ericsson K700i - Цена: 15 12 лв - Продаден! *Коментар: Като функционалност работи без проблеми, но има проблем с панела. Бях го сменял преди време с уж оригинален, но може да са ме излъгали тогава, защото му падна предното капаче на дисплея, т.е. отлепи се, а на мен не ми се занимава да го оправям, защото трябва да се донамести, не е само да се залепи, че иначе притиска джойстика. Това е, за това и такава цената. Батерията държи нормален заряд, сменяна е, но не с чисто нова, а с малко ползвана. В комплект със зарядно, на който му харесва да се обажда! Снимки: тук тук тук тук тук ====3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата==== 3.1 Маратонки Адидас Torrent VI Tennis / Номер 45.5 - Цена: 60 50 40 лв *Коментар: Чисто нови, никога не са носени, само са тествани и за съжаление са ми малки. Купувани са от магазина на Адидас в Пловдив, както виждате и цената, която съм платил за тях. Опаковани са в оригиналната си кутия! Снимки: тук тук тук 3.2 Огърлица от зъби от акула (произход Австралия) - Цена: 30 25 20 лв *Коментар: Огърлица от акулски зъби от Австралия, интересна и уникална възможност особено през лятото и на морето с тази нестандартна огърлица! Снимки: тук Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете! Пожелавам ви успешно пазаруване С уважение, Иван Петров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Голяма разпродажба на разнообразни предмети - Част II 2.5 Независимо зарядно за Sony Ericsson батерии - W900/K800/W850/P1i BST-33 - Цена: 5лв *Коментар: Чисто ново, работи без проблеми, така и не стигнах до момента да го ползвам! Снимки :тук: линка се е счупил, имам интерес, дай ми инфо и може заедно с рибния да ги взема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 линка се е счупил, имам интерес, дай ми инфо и може заедно с рибния да ги взема! Привет, обновен е линкът. Това ти го запазвам, а за рибната карта, както ти написах и в другата тема, вече е продаден, съжалявам! Звънни ми утре на телефона в обявата и ще се разберем някъде около центъра/сточна гара да се видим и да ти годам! Поздрави, Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Обновяване на информацията за продажбите: Продадени: 2.1 Sony Ericsson P1i + 1g ms2micro - Цена: 50 лв - Продаден! 2.2 Sony Ericsson K750i + 1g ms2duo - Цена: 30 лв - Продаден! Запазени: 2.5 Независимо зарядно за Sony Ericsson батерии - W900/K800/W850/P1i BST-33 - Цена: 5лв - Запазено! Нови: 2.6 Sony Ericsson K700i - Цена: 15 лв - Повече информация в първия пост! Поздрави, Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Актуализация на продажбите: Продадени: 2.4 Слушалки/Хендсфри Sony Ericsson Walkman - Цена: 5 лв - Продадени! Нови цени: 2.6 Sony Ericsson K700i - Цена: 12 лв 3.1 Маратонки Адидас Torrent VI Tennis / Номер 45.5 - Цена: 50 лв 3.2 Огърлица от зъби от акула (произход Австралия) - Цена: 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Актуализация на продажбите: Продадени: 2.6 Sony Ericsson K700i - Цена: 12 лв - Продаден! Нови цени: 2.5 Независимо зарядно за Sony Ericsson батерии - W900/K800/W850/P1i BST-33 - Цена: 4 лв 3.1 Маратонки Адидас Torrent VI Tennis / Номер 45.5 - Цена: 40 лв 3.2 Огърлица от зъби от акула (произход Австралия) - Цена: 20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.