Jump to content
BulForum.com

продавам нокиа 1112

Recommended Posts

Три излишни поста - 2 въпроса + моята забележка! А съм го написал в анонса, който никой не чете, ама поне правилата да се прочетат, че ти там тези неща са уточнени:

2. Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи и напише в самата тема реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата ! Директно се трият и фиктивни постове от рода "Цена - за правилата 1 лв."!

При купуване/търсене, поставяне на цена не е задължително, но е препоръчително да се направи - по този начин ще се предлагат само оферти, които търсещият може да си позволи.

За улеснение на останалите напишете от кой град сте и дали работите с куриерски фирми.

При приключване на сделката, укажете ясно това в самата тема или евентуално пуснете рапорт за затваряне на темата. Оставете да се вижда историята на продажбата и не редактирайте след това постовете си, както неправилно е направено например в тази тема.

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел). Пример:"Продавам видеокарта GeForce4 MX440 / 128MB / 128bit". Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация за стоката, която продавате. Снимките се поместват единствено в първия пост на самата тема (указание), без значение по кое време са добавени. Ако продавате повече от един продукт, трябва да упоменете това в заглавието на темата. Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При продажба на няколко бройки от един и същ продукт, задължително се написва общата продавана бройка. Също така се забранява изписване на заглавието на темата изцяло с включен CAPS LOCK. При нарушаване на това правило се трие темата !

С риск да си навлека 20%, ама този продавач продава няколко телефона вече без зарядно?!? Само на мен ли ми прави впечатление или...

Ще проверим и другите теми, а като начало нека продавачът да даде някакво разумно обяснение, защо телефоните му са без зарядни? Аз лично изброих 11 телефона без зарядни, което води до някои размишления...

има зарядно обаче е прекъснато и сам го залепил с тиксо няма проблеми да го дам стига на клиента да не му пречи батерията кара по 5-6 дена

съжалявам но не мога да кача снимките за това ги ви ще тука извинявам се

...........................................

Три излишни поста - 2 въпроса + моята забележка! А съм го написал в анонса, който никой не чете, ама поне правилата да се прочетат, че ти там тези неща са уточнени:

купувам ги от друг Сайт без зарядни за това ги пускам без зарядни

Ще проверим и другите теми, а като начало нека продавачът да даде някакво разумно обяснение, защо телефоните му са без зарядни? Аз лично изброих 11 телефона без зарядни, което води до някои размишления...

не разбирам какъв е проблема че няма зарядно

- съжалявам но не мога да кача снимките за това ги ви ще тука извинявам се

...........................................

не разбирам какъв е проблема че няма зарядно

По въпроса за снимките - ти изобщо цъкна ли на линка на анонса, където всичко е обяснено и е по-лесно, отколкото да напишеш един SMS на телефона си?

А по въпроса за зарядните - когато човек продава 11 телефона без зарядни, първото което ти идва на ума е, че има вероятност телефоните да са крадени например...В твоя случай може и да не са, но е трудно човек да повярва, че на 11 телефона зарядните или им са се прекъснали кабелите, или са загубени или са в липса по друга причина, така че забележката на pamporov е напълно резонна.

да аз ще пусна крадени телефони тук за продан нали я разгледайте в колко сайта има телефони без зарядни тогава размишлявайте дали за крадени както и да е телефона е продаден вече

Нито ми влиза в задълженията да разглеждам сайтовете, нито пък ме интересува. В случая ме интересува дали не е нарушена точка 11 или която и да е друга точка от правилата на този форум, а кой какво продава нейде другаде из нета - за мен няма никакво значение. Предлагам да спрем с дискусията дотук - на този етап темата остава, въпреки че все още не си обяснил липсата на зарядни на толкова много телефони. Имаше рапорт за тази тема, който си стои отворен. Когато се мерне администратор, предполагам, че ще го прочете и ако реши той да се занимава с изясняването на въпроса - да го прави.

Едит: Междувременно видях, че си писал, че телефонът е продаден (което отначало не разбрах, поради липсата на пунктуация), затова темата отива в другия раздел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...