dvdrw Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Привет, търся процесорче за компютър на познат. Машинката е Dell Optiplex 320 N-series DR. По спецификация намерих, че могат да се сложат следните процесори: Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x2MB L2 cache, and EIST (900 series) Intel® Pentium® D 800MHz FSB Socket T with Dual Core technology XD, EM64T, 2x1MB L2 cache (800 series) P4 и Celeron не ме интересуват. Желателно е продавача да е от Пловдив. Координати в подписа. Благодаря, хубава вечер на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=104599 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 30, 2011 Author Share Posted June 30, 2011 Колегата sonangol така и не ми даде цена за неговия. Borg, искаше ми се продавача да е от Пловдив, за да можем да тестваме процесора, преди да го платя, така че все още търся... Modedit: Забраната за ъпването се отнася и за този раздел (все още), така че внимавай следващия път, защото вече няма да сливам постове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Привет! Мога да предложа този: Теста е задължителен. П.П. Упс, объркал съм се, мислих си че е за лаптоп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.